Szekeres Viktor

A Paranormal Activity 3 még a 2. résznél is érdekesebbnek tűnik

Miután a Paranormal Activity 2-t többen nézték meg a bemutató hétvégéjén, mint az első részt, a Paranormal Activity 3 a második rész startjánál produkált jobb teljesítményt, vagyis a franchise még mindig virágzik.

Az első hírek szerint a Paranormal Activity-láz nem csillapodik, sőt, egyre többen akarják azonnal megnézni a sorozat filmjeit. Csütörtök éjszaka ugyanis 2200 moziból 8 millió dollár bevételt hozott a PA3, vagyis jobban teljesített az éjszakai vetítések során, mint a 6,3 millió dollárt hozó második epizód. Ez még akkor is pozitívum, ha a 15 ezer dollárba kerülő első rész és a 3 millió dolláros folytatás után a Paranormal Activity 3 költségvetése már 5 millió dollár volt.


Pár órája az első hétvégi becslések is megérkeztek, melyek szerint a PA3 25 milliós pénteket produkált, s mivel feltételezhetően a szokottnál jóval többen nézték meg a filmet a bemutató napján, a hétvégi bevétel nagyjából 45 millió dollár lesz, ami könnyedén felülmúlná a második rész 40,6 milliós startját. A felmérések szerint a nagyobb siker annak is köszönhető, hogy már nem csak a fiatal férfiak érdeklődnek a film iránt, hanem az idősebb mozizók is. Természetesen a negyedik rész bejelentése innentől kezdve csak formalitás, szinte biztos, hogy jövőre folytatódik a sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #2
    A plüssmacik szelleme visszarág ...
  • H3nG #1
    sztem a kettő is béna volt :D