Szekeres Viktor

Ben Stiller horrorfilmet rendez

A 2008-as Trópusi vihar zajos közönségsikerét a kritikusok pozitív reakciója követte. A film rendezője, Ben Stiller következő rendezéseinek egyike egy kosztümös horrorfilm lesz.

A Deadline értesülései szerint Ben Stiller újabb megrendezhető forgatókönyvre bukkant, így nemsokára elkészítheti a The Mountain című kosztümös horrorfilmet. A projekt gazdája a 20th Century Fox, a szkriptet pedig az a Helen Childress írta, akinek eddigi egyetlen forgatókönyve a Nyakunkon az élet volt, mely egyben Ben Stiller első rendezése is volt. A film Edith Wharton 1917-es, Summer című könyvén alapul, melynek története egy fiatal nőről szól, aki talál egy furcsa tárgyat, mely arra kényszeríti, hogy szembenézzen sötét múltjával.

Stillert pár hét múlva a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című mozifilmben láthatjuk viszont, és az információk szerint legközelebb a Walter Mitty titkos élete feldolgozásának lesz a rendezője és főszereplője. A színész rendezőként eddig négy filmet tett le az asztalra: az említett 1994-es Nyakunkon az élet mellett ő készítette el a 96-os A kábelbarátot, a 2001-es Zoolander, a trendkívülit, valamint 2008-ban a Trópusi vihart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ADAMEX9 #1
    Jujj hányszor látam a Trópusi Vihart!