Szekeres Viktor

Már plakátja is van az új szuperemberes filmnek

A sok kommersz szuperemberes film után egy függetlennek tűnő is elkészült, és még a mozik is be fogják mutatni. A Chronicle előzetesét már láthattuk, most itt az ideje egy plakátnak is.

Pár napja már írtunk a Chronicle című független scifiről, melyben három fiatal talál valamit, aminek hatására szuperképességekre tesznek szert - a gondot csak az okozza, hogy egyikük arra is rájön, hogy rossz dolgokra is lehet használni az újonnan nyert erőt. Az előzetes alapján még arra is látunk reményt, hogy egy nem túl tipikus végeredmény szülessen meg, s a plakát is arra utal, hogy a készítők nem feltétlenül közhelyes megoldásokkal élnek.

A Chronicle egyébként Amerikában február harmadikán kerül majd bemutatásra. A filmet az elsőfilmes Josh Trank rendezte az eddigi inkább csak horrorsorozatok epizódjainak megírásával foglalkozó Max Landis forgatókönyvéből. Érdekesség, hogy egy másik projekt is készül Chronicle címmel: Jay Alaimo rendező Ryan Phillippe-vel és Justin Longgal készíti saját filmjét, mely két gyerekkori barátról szól, akik beindítják New York City legnagyobb marihuána-kereskedését.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #4
    Nekem is tetszik, a Cloverfield meg nagyon jó volt, nekem bejött.
  • tmk #3
    Szerintem érdekes lesz, várom
  • endrev #2
    Cloverfield, bocsánat. Arra sem volt érdemes hogy rendesen megjegyezzem a címét.
  • endrev #1
    Ez mekkora nevetséges egy film lesz! :D Kb. mint a Coverfield vagy a Skyline. Viktor, ha a filmművészetet (ami több mint a filmkészítés) klisének nézed, talán kicsit tanulnod kéne még. Valahol. Főiskola, egyetem, ilyesmi. Esetleg mindkettő, valakinek nem árt ha ezeket halmozza kicsit.