Szekeres Viktor

Fél évvel halasztják 2012 egyik legjobban várt akciófilmjét

Hiába várják jó páran az eredetileg télre kiírt Premium Rush premierjét, a bringás akciófilm csak augusztus végén fog mozikba kerülni, ugyanis a Sony az utolsó pillanatban elhalasztotta a bemutatót.

A Sony Columbia Pictures stúdiója a ComingSoon-nak megerősítette, hogy elhalasztotta David Koepp rendező akciófilmjének, a Premium Rush-nak a január 13-ra kiírt premierjét. A Joseph Gordon-Levitt főszereplésével készült biciklis akciófilm jelen állás szerint augusztus 24-én kerül csak bemutatásra. A halasztás okairól nincs információ, de meglehet, hogy azért döntött a stúdió a nyár(vég)i bemutató mellett, mert nem akarták elpazarolni télen a filmet. Bár ennél valószínűbb, hogy a Sony inkább kimenekítette a Premium Rush-t az ugyancsak január 13-án mozikba kerülő Universal-thriller, a Mark Wahlberg és Kate Beckinsale főszereplésével készített Contraband elől.


A lépés egyébként azt jelenti, hogy így a Sony már négy nyári premierrel rendelkezik, hiszen a Premium Rush mellett 2012. nyarán kerül bemutatásra a Sötét zsaruk (Men in Black) harmadik része, a Csodálatos Pókember, no meg az Emlékmás feldolgozása is. Mindez azt is jelenti egyébként, hogy az eredetileg július 27-re belőtt Here Comes The Boom című komédia Kevin James és Salma Hayek főszereplésével kikerült a nyári premierek közül, s csak október 12-től lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mister #6
    Itthon is utálom, ha egy bringás cikázik az autók között, minek nézzem ezt moziban is?!
  • tatish #5
    Én jobban várom a "Sikálj, avagy a WC-s nénik élete" című musical-dráma-scifi-akciót
  • m minnifield #4
    joseph gordon-levitt, bringa, akció?
    fuck yeah!
  • Ender Wiggin #3
    Komolyan Viktor, ezt a szart ki várja? Te?
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Jobban érdekel az "Emlékmás" remake, és a Contraband.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Én nem várom.