Szekeres Viktor

Véres plakát a Texasi láncfűrészes 3D-nek

Vicces jelmondattal és láncfűrészről csöpögő vérrel reklámozza a Millennium Films a legújabb Texasi láncfűrészes filmet, a The Texas Chainsaw Massacre 3D-t, mely jövő ősszel kerül bemutatásra.

Az IMP Awards jóvoltából megérkezett az első plakát a The Texas Chainsaw Massacre 3D-hez. A 2012. október ötödikén bemutatásra kerülő horrort az a John Luessenhop rendezi, aki a tavalyi év egyik meglepetés sikerének számító Tökéletes bűnözőket (Takers) készítette. A film története az 1973-as Tobe Hooper-féle originál sztoriját fogja folytatni, bár évtizedekkel Bőrpofa első felbukkanását követően fog játszódni.

A főbb szereplők között a Láncfűrészes veteránok mellett pár, tévésorozatból ismert színész kapott helyett, a többiek szinte teljességgel ismeretlen arcok: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Sue Rock, Scott Eastwood, Bill Moseley, Gunnar Hansen, Trey Songz, Keram Malicki-Sanchez, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Rae és Richard Riehle.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Gunnar Hansen ismeretlen, vagy sorozatos? Ő volt Bőrpofa az első két texasi filmben. De Bill Moseley is feltűnt a Texasi 2-ben, és Rob Zombie is előszeretettel foglalkoztatja.