Szekeres Viktor

Imádnivaló a Piranha 3D 2 első előzetese

Úgy néz ki, hogy a Piranha 3D második része továbbra is remek szórakozást fog nyújtani azoknak, akik mindenféle testnedvek fröccsenésére kíváncsiak. Már a fél perces előzetes is beszédes.

Hát lehet nem szeretni a Piranha 3DD első előzetesét, melyet a Spike TV tegnap mutatott be horroros díjátadóján, a SCREAM Awards-on? A Dimension Films ugyan csak fél percet bocsátott az alfahímeknek szóló csatorna rendelkezésére, de már ennyiből is átjött az a hangulat, mely a tavaly bemutatott, remekül sikerült, de meglepően nagyot bukó első részt jellemezte.


A Piranha 3DD-t nem az első részt rendező Alexandre Aja rendezte, hanem az a John Gulager, akinek nem kisebb alaphorror fűződik a nevéhez, mint A dög, és ő készítette el a kevésbé jól sikerült A dög 2. - Darálós pillanatokat és A dög 3-at is. A Piranha 3DD-ben bőven lesz lemészárolnivaló újonc, a színészek között ott lesz pár veterán (David Koechner, Ving Rhames, Christopher Lloyd, Gary Busey és David Hasselhoff), no meg persze rengeteg tizen- és huszonéves (Danielle Panabaker, Matt Bush, Chris Zylka, Katrina Bowden).

Az eredetileg novemberre tervezett Piranha 3DD premierjét a Dimension Films épp a napokban halasztotta el 2012-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #12
    ""meglepően nagyot bukó első részt" meglepő? kit lepett ez meg ?"

    Igazad van. A nézőket nem érdekli a humor, a csöcsök és a vér. A nézők egzisztencialista drámákat akarnak. Ami gagyi, az nem meglepő, hogy bukik.
  • Relixo #11
    Vicces... egy ilyen C kategóriás bugyuta filmbe melyik karakter halt meg és melyik nem, ezen megy a vita ? Nem tök mind1 ?! De látom van aki ezt komolyan veszi és úgy tekinti mint valami komoly filmet. Ez egész egy foshalmaz.... A 3D-s csöcsöket meg már ellőtték az elsőbe is most komolyan lesz aki ezért ki ad majd moziba pénzt ? (esetleg jön majd a fasz leharapás 2 is ?)

    Az 1t is csak dvd-n láttam szerencsére, azt is a vége felé már untam és inkább éreztem azt, hogy a piranha kaszaboljon már le mindenkit és legyen vége. Idegesítő és unalmas film a horrorhoz meg semmi köze könyörgöm ne tegyük már abba a kategóriába...
    "meglepően nagyot bukó első részt" meglepő? kit lepett ez meg ? A második még nagyobbat fog bukni.
  • AZTA #10
    Ezzel az elmélettel Kelly Brook karakterét is vissza kellett volna hozni :(
    Rontani biztos nem rontaná az összképet. :D
  • Szolnokboy1 #9
    úristen, de hát látod, hogy nem halt meg, hisz benne van a folytatásban, mit nem értesz ezen? :) kalapos jól írta, attól, hogy te azt hitted, meghalt, még nem kell úgy lennie. másik dolog, hogy miért pont egy ilyen filmben, mint a piranha keresel realitást? úgy maradt életben, hogy a készítők így döntöttek.

    cseppet sem csodálkoznék, ha Jerry O'Connel szintén nem halt volna meg és a filmben egy "Bring me my cock!' felkiáltással ezt bizonyítaná.

    azért volt duplán fail, mert azt írtad, hogy Ving Rhames halt meg, ami duplán nem igaz, mert a karakterről beszélünk, aki ráadásul él és virul. ennyi. ha ezek után sem érted, akkor nem tehetek semmit.
  • pokolfiu #8
    akkor áruld már el kérlek legalább te, hoyg ha valakit derékig lerágnak a halak annak karaktere hoyg maradt életben? hm? ok, annyit mutattak, hoyg elkezdték csépelni, kimeredt a tekintete, azt ment szépen a víz alá... akkor csak pisált egy jót közben vagy mi? és miért volt duplán fail?

    VingRhames által alakított szereplő elhalálozott, ez nem kérdés... akkor min rugóztok?
  • Szolnokboy1 #7
    kalapos mentalitásával tényleg bajok vannak, de most kivételesen teljes mértékben egyetértek vele. a hsz-ed duplán fail volt, lásd be. hülyén fogalmaztad meg a baromságot. nem kell ezen felháborodni, előfordul a legjobb családban is.
  • pokolfiu #6
    újfent rászolgáltál a "nevedre", de a vas jelző továbbra sincs ott, amit nemértek... de írásaiddal már megbarátkoztam, nagy ívben sz@rok a véleményedre, meg az általad mondottakra, mert kiforgatod más írásait, gyerekes viselkedéseddel, kioktatós stílusod tükrözi elméd állapotát, ami sérült. és hoyg idézzem mentorom (prof enüd mcgiffert) egy mondását: ... az ilyen emberre ne haragudjunk, mert nem tehet róla, hoyg sérült, segítsük inkább...

    nos miben lehetek a segítségedre?
  • kalapos01 #5
    Most mondhatnám, hogy nem hiszem, hogy egy színészt megölnének egy film kedvéért. "De ha te mondod."

    De nem mondom, inkább azt írom le, lassan, hogy értsd: Ving Rhames karaktere sem halt meg. Te azt hitted, hogy meghalt. De attól nem lesz halott, hogy te azt hiszed. Nem mutatták, hogy halott. Ott van a folytatásban, ami folytatás. És nem halott. Azt hiszem, hogy az IQ0 is le tudja vonni a következtetést, hogy ha nem mutatták, hogy halott és szerepel a folytatásban, akkor nem halott.

    Nem kéne átmenni gyépébe. Ez egy film. Embereket zabáló halakról és kamu mellekről. Film. És nem az első, amiben valaki, akit halottnak hisznek, nem hal meg. Ennyire nem kell mindent megenni. Anyám.
  • pokolfiu #4
    akkor nézd meg újra... lerágták kb melbimbóig... de biztos életbenmaradt ha temondod...
  • kalapos01 #3
    Nem halt meg Ving Rhames.