Szekeres Viktor

Michael Bay nem tárgyal a Transformers 4-5-ről

Michael Bay végre helyrerakta az elmúlt napok Transformers-pletykáit, és cáfolta, hogy tárgyalna a két folytatásfilm rendezéséről. Legközelebb inkább egy alacsony költségvetésű thrilleren dolgozna.

Az elmúlt napokban csak kapkodta az ember a fejét a Transformers folytatásáról, illetve folytatásairól szóló hírek miatt: először a Hasbro jelezte, hogy részükről jöhetne már a Transformers 4, majd a következő hír már a 4-5. rész közös forgatásáról szólt, ráadásul az egyik lap azt is megszellőztette, hogy Jason Statham lehetne benne a folytatásokban, ha már Shia LaBeoufnak érthetően elege van a robotokból.

A hírekre reagálva Michael Bay, a trilógia rendezője is megnyilvánult saját fórumán, így végre elsőkézből származó információhoz juthattunk. A rendező leírta, hogy a hírekkel ellentétben jelenleg nem folytat megbeszéléseket a Paramount stúdióval a negyedik és ötödik Transformers rendezéséről. Bay egyelőre azon gondolkodik, hogy mit rendezzen legközelebb, s erre a legesélyesebb befutó a Pain and Gain című vicces és alacsony költségvetésű thriller,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Torisaru #4
    Pocsék volt mind a három rész:(((((
  • mochee #3
    Nekem az egész Transformersből elegem van. Az első rész jó volt, tetszett, a második kritikán aluli, a harmadik meg kicsit jobb mint a 2, de már erőltetett marhára.
  • Smuge #2
    Bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma :(
  • hypno #1
    Nekem meg Shia LaBeoufből van elegem.
    Ez a hisztisen hadarós "nenenenenenenene" figura iszonyú idegesítő. Egyszer még elment. De három részen keresztül.