Szekeres Viktor

A decemberi mozizók hat percet láthatnak az új Batman-filmből

Lehet, hogy Batman-rajongók fogják megrohamozni a Mission: Impossible 4 vetítéseit? Az a hír járja ugyanis, hogy Tom Cruise akciómozija előtt 6 percnyi Batman-anyag is vetítésre kerül.

A Slashfilm több helyről és független forrásokból is megerősített információi szerint decemberben a szerencsések már megnézhetnek hat perce A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) című filmből. A Christopher Nolan által rendezett képregényfilm részlete a Mission: Impossible negyedik részének IMAX-kópiái előtt lesz elvileg megtekinthető.

A döntés egyrészről nem meglepő, hiszen a gyártó stúdió 2007-ben ugyanezt tette A sötét lovaggal, melynek nyitójelenetét a Legenda vagyok előtt játszották. Másrészről viszont furcsának tűnhet, hiszen a Denevéremberről szóló film a Warner Bros.-nál készül, míg Tom Cruise a Paramount Pictures-nél akciózik. Ami azonban mégis igazolhatja a döntést, az az IMAX-formátum, hiszen mind az M:I-4 rendezője, Brad Bird, mind a The Dark Knight Rises-t készítő Christopher Nolan forgatott IMAX-kamerával filmjében, így végre olyan mozifilmet is bemutatnak az idén az IMAX-moziban, melynek vannak IMAX-formátumban forgatott jelenetei.

A Mission: Impossible: Fantom protokoll Amerikában december 16-ától premier előtt csak IMAX-mozikban lesz látható, a hivatalos premierre csak 21-én kerül sor. Idehaza már december 15-től élvezhetjük Ethan Hunt nyaktörő mutatványait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #1
    "Tom Cruise akciómozija előtt 6 percnyi Batman-anyag is vetítésre kerül"

    Mennyire utálom Én az ilyet. Egyébként is lefelé nézek és befogom a fülem amikor a filmek előtt hosszú előzeteseket nyomnak egy-egy várt filmből, lelőve majd minden poént ... most tényleg ennyire nem tudják kivárni a 'rajongok', hogy megjelenjen a film? Vagy kinek jó az ha spoilerezés megy már jóval előbb?