Szekeres Viktor

Chronicle: Itt a legújabb szuperhősös mozifilm előzetese

Akinek elege van a maskarába és feszülős ruhákba öltözött sablon szuperhősökből, az jövő év elején megnézheti magának a Chronicle-t, mely három átlagos srácról, képességeikről és a sötét oldal csábításáról szól.

Pár órája az MTV mutatta be a 20th Century Fox jövőre megjelenő, szuperképességekkel rendelkező fiatalokról szóló filmjének, a Chronicle-nek az első előzetesét. A Chronicle, mint az a a trailerből is kiderül félig-meddig dokumentarista stílusban készült és három portlandi tinisrácról szól, akik szuperképességekre tesznek szert.


A Chronicle-t az a Josh Trank rendezte, aki korábban a Spike minisorozatát, a Kutyaszorítóbant készítette. Az írók Max és John Landis voltak, a főszerepekben pedig Dane DeHaan, Michael B. Jordan, Alex Russell és Michael Kelly fog rémüldözni. Hogy sikerül-e megúszniuk a tiniknek a sötét oldal csábítását, az csak február harmadikán derül ki - természetesen Amerikában, hiszen itthon elég valószínűtlen, hogy moziban sokan megnéznék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Guren #4
    ezek mióta szuperhősök?
  • kalapos01 #3
    Szerinted itthon megnéznének MOZIBAN egy nulla ismerős névvel ellátott filmet? Még a sztárokkal teletömötteket is alig nézik. Majd nyilván egy ilyet.
  • fergusonpapa #2
    Útolsó sor nálam kiverte a biztositékot.Szerintem érdekes de persze jó film lehet.ne a cikiró döntse már el mit akarok megnézni.
  • xido #1