Szekeres Viktor

Jason Statham lesz a Transformers 4-5 sztárja?

Már nem csak arról szólnak a sajtóértesülések, hogy elkészülhet egy vagy két új Transformers-film, hanem némelyik már neveket is tartalmaz: Michael Bayét vagy Jason Stathamét.

Alig egy nappal a Transformers 4-ről szóló Hasbro-hír után derült ki, hogy olyannyira komolyan vehető a robotos film folytatása (vagy rebootja), hogy arról is folynak a tárgyalások, hogy a negyedik résszel együtt elkészítsék-e az ötödik epizódot. Mindennek természetesen a költségkímélés az oka, no meg ezzel kapcsolatosan az időmegtakarítás, hiszen így egy preprodukciós szakaszt is meg lehetne spórolni, ami már önmagában is jókora megtakarítást jelenthet. Persze egy Transformers-film esetében felesleges garasoskodni, hiszen a film sikere biztosra vehető, rengetegen ugyanis a marketingkampánynak köszönhetően akkor is megnéznének egy új Transformers-filmet, ha annak kétes a minősége.

Az egyik nagy kérdés az, hogy miközben szinte az egész világon úrrá lett a Transformers-láz, sikerül-e az amerikaiakat visszacsábítani a film mellé, ugyanis míg Amerikán kívül folyamatosan nőtt az érdeklődés a robotos filmek iránt, addig Amerikában a harmadik rész nemhogy csúcsot nem döntött, de egyenesen a trilógia legkevésbé nézettebb darabja lett. A másik fontos részlet a feldolgozás, illetve a reboot kérdése, erről egyelőre semmit sem tudni, bár azt sejteni lehet, hogy Shia LaBeouf nem fog több főszerepet vállalni. Ellenben a Bay-féle trilógia mellékszereplői közül egyet-kettőt átmenthetnek az esetleges folytatásokra. Sőt, a Variety szerint, bár ajánlattétel nem történt, LaBeouf helyére Jason Statham lehet az egyik esélyes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dean Winchester #6
    egyetértek!


    "robotos film folytatása (vagy rebootja),"


    reboot ultra nagy hülyeség lenne! Max. 100 év múlva :D
  • tomboy013 #5
    Statham minden filmje ultraszar? =D Azért akadnak ott igen jók is csak te ezek szerint nem láttad őket. Transformersben valóban nem tudnám elképzelni.
  • Ender Wiggin #4
    ekintettel arra, hogy azt laposfejű botsáskát tömögeti, aki átvette a rinyagép barátnőjének a szerepet a filmben, nem lenne meglepő. De könyörgöm Stathamnál alig van rosszabb színész. Jet Li talán. És midnen filmje ultraszar.
  • nessboth #3
    LEhet, hogy csak hangja lesz egy robotnak, vagy valami new york-i zsaru lesz.
  • Mister #2
    De akkor Statham nyilván már puszta kézzel megy a gonosz trafók ellen egy-az-egybe'.
  • pokolfiu #1
    nna ez fura lenne.... meg oltári baromság is így elsőre....