Szekeres Viktor

Még mindig van esély a Zöld Lámpás 2-re

A hatalmas bukás ellenére a DC képregény-kiadó egyik vezetője még mindig bizakodik abban, hogy elkészülhet a Zöld Lámpás 2, mely esetleg kiköszörülheti az első film miatt a karakteren esett csorbákat.

Az év egyik legnagyobb bukása volt a Zöld Lámpás című szuperhősfilm, mely a DC képregénykiadó és a Warner Bros. stúdió válasza akart lenni a Marvel Studios filmjeire. Azonban a válasz nem volt túl meggyőző, hiszen míg a Marvel sikert sikerre halmozott, addig a Zöld Lámpás rettenetesen leszerepelt, a 200 milliós forgatási költségvetés, plusz a marketingre fordított 100 millió dollár ellenére is csak 220 milliót jövedelmezett a film: 117 milliót Amerikában és 103 milliót a világ többi országában.


A Heat Vision értesülései szerint azonban még mindig van remény egy esetleges Zöld Lámpás 2-re, legalábbis ezt mondta a DC képregény-kiadó egyik vezetője, Geoff Johns a New York City-ben megrendezésre került Comic Conon: "Még mindig él a remény, hogy idővel láthatunk egy folytatást. Nyilván azt akarják a rajongók, hogy olyan nagyszabású legyen, mint a Titanic, s remélem, hogy kap is egy újabb filmet a karakter, ami, s ezt garantálom, ismét élőszereplős lesz".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #9
    Éppen most néztem meg és a sok negatív kritika miatt nem is vártam sokat a filmtől. Nem lett kiemelkedő alkotás de nekem tetszett. A DC vilgában jobb karakterek vannak mint a Marvelnél, kevesebb is sokkal de jóval kidolgozottabbak és egyedibbek.
  • pokolfiu #8
    flashgordon?! nembassz.... máris leszedem akkor...
  • Axlkenobi #7
    Ja és igen, aki még nem látta, de szeretné megnézni, az szerintem ne egy klasszikus szuperhőst várjon, mert a Zöld Lámpás inkább a Flash Gordon és a Buck Rogers féle űropera figurákhoz áll közelebb.

    Hülye kifejezés lesz, talán meg sem állja teljesen a helyét, de azt mondanám, hogy a Zöld Lámpás a képregények Star Wars-a.
  • Axlkenobi #6
    Bár nem lett hibátlan, de maximálisan szerethető és jól sikerült film lett a Zöld Lámpás. Helyenként van benne Marvel-adaptációkra (Vasember, Pókember, Thor) jellemző szerintem fárasztó humor, de összességében sajátos hangulatú film.

    Jóval melankólikusabb, nyomottad hangulatú és lassabb cselekményvezetésű is. Alighanem ez az egyedi felfogás is az egyik fő oka, hogy a DC képregényfilmeket sokkal jobban szeretem, mint a Marvel egy kaptafára készülő, minden kockázattól mentes, színes-szagos egyenadaptációit.
  • pokolfiu #5
    aha.. akkor marad továbbra is fent a neten... :D
  • Szolnokboy1 #4
    én nem vagyok elfogult, de tényleg gagyi lett. nem a technikai része, mert az kiváló. ezt a karaktert amúgy sem lehet komolyan venni, mert túl széles univerzuma van (szó szerint), elég befogadhatatlan. ez tipikusan az a karakter, amelyik csak és kizárólag képregényben és animációban működik.
  • pokolfiu #3
    én még mindig nem mertem megnézni, mert olyan gagyinak tűnik.... a bemutató alapján... valaki mondjon-írjon már pár sort aki tud kicsit is nem elfogultan írni... :)
  • Fresh Duke #2
    Szerintem csak viki elszívott valamit, és random szavakat begépelt.
  • czyi #1
    vajon szó szerint így nyilatkozott Geoff Johns?