Szekeres Viktor

Jó arcok Schwarzenegger új filmjében

Arnold Schwarzeneggert ugyan legközelebb jövő augusztusban láthatjuk moziban, a The Expendables - A feláldozhatók második részében, de első főszerepe mégiscsak a The Last Stand lesz, melyet már forgatnak.

A Lionsgate stúdió bejelentette, hogy elkezdődött Arnold Schwarzenegger első, kormányzóság utáni "saját" filmjének forgatása. (A pár napos, The Expendables 2-ben tett kitérője csak mellékszerep.) Természetesen Kim Jee-Woon akciómozijáról van szó, a The Last Stand-ről, melyben az egykor bodybuilder mellett fel fog tűnni Zach Gilford, Forest Whitaker, Luis Guzman, Rodrigo Santoro, Johnny Knoxville, Jaimie Alexander, Eduardo Noriega, Peter Stormare és Harry Dean Stanton is.

Az október 17-én elstartolt munkálatok nem otthonos hollywoodi stúdiókban fognak folyni, hanem Új Mexikó és Nevada államokban, sok helyszíni forgatással. A The Last Stand történetét Andrew Knauer vetette először papírra, majd ezt írta át Jeffrey Nachmanoff, s a készítők valószínűleg mindenképp jövedelmező produkciót fognak letenni az asztalra, ugyanis már előzetesen jó pár nemzetközi piacra eladták a The Last Stand-et, köszönhetően Schwarzenegger vonzó nevének.

A filmben mindenki Arnoldja egy seriffet fog alakítani, aki az amerikai-mexikói határ mentén szolgál egy kisvárosban. Éppen ott, mely városnál kíván Mexikóban szökni egy FBI-őrizetből megszökött hírhedt drogbáró. Premier: 2013. január 18-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #5
    Akkor ez most várós, vagy nézős, vagy beülős? :-) Én megnézem, tuti.
  • hypno #4
    A seriffek ritkán járnak izompólóban, így megúszhatja, hogy fel kelljen pumpálni az izmait.
  • pokolfiu #3
    (lemaradt)
  • pokolfiu #2
    marha...
  • Darth Sith #1
    get to the chopppaaaaaaa :DD