Szekeres Viktor

Bajban az új Holló

Úgy tűnik, hogy továbbra is akadályokkal teli az új Holló leforgatásához vezető út, hiszen a tavalyi októberi rendezőcserét követően ismét rendezőt kényszerülnek váltani a film producerei.

A Twitch információi szerint Juan Carlos Fresnadillo (28 hét múlva) ott hagyta A Holló rebootjának produkcióját. Korábbi hírek szerint ő rendezhette volna meg a James O'Barr képregénye alapján készülő filmet, sőt, még a forgatókönyv elkészítésében is segédkezett volna. A távozás oka egyesek szerint az lehet, hogy a Fesnadillo a Summit Entertainmenttel is leszerződött, nekik a Hegylakó rebootját fogja megrendezni.

Az 1989-ben megjelent képregényből több képregényes folytatás, négy mozifilm és egy tévésorozat is készült, azonban a mostani újraindítás egyelőre nehézkesen megy, hiszen már tavaly októberben is távozott az eredetileg kinézett rendező, akkor Stephen Norrington lépett le. A rajongók többek között azért is várják az új verziót, mert az 1994-es Holló igazi kultstátuszba került, annak is köszönhetően, hogy a címszereplőt alakító Brandon Lee a forgatáson halt meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!