Szekeres Viktor

Ismét a TV2-n a Bajnokok Ligája

Hiába száműzte a TV2 a BL-t a PRO4-re, úgy tűnik, hogy a csatorna mégiscsak kénytelen élőben adni a legnagyobb klubfocis torna kiválasztott mérkőzéseit, még akkor is, ha csak nagyon kevesen nézik azokat.

A TV2 tájékoztatása szerint a pár hete a PRO4-re került labdarúgó Bajnokok Ligája-közvetítések ismét visszatérnek az országos csatornára, ami azt jelenti, hogy kedd este (október 18.) és szerda éjszaka (október 19.) már látható is lesz egy meccs. A csatorna ezen a héten az SSC Napoli - FC Bayern München-találkozóra voksolt, ezt fogja adni párhuzamosan a TV2-n és a PRO4-en.

A módosítás oka minden bizonnyal az volt, hogy az UEFA felé előzetes bejelentési kötelezettséggel bíró TV2 indoklását nem fogadta el az Európai Labdarúgó Szövetség, de az okokról nem adott tájékoztatást a csatorna. Mindez azt fogja jelenteni, hogy akik kedd este A fenevad gyomrában című Steven Seagal-film megtekintésére készültek, azok pórul fognak járni, mint ahogy a csatorna a 20.35-re kiírt Jóban-rosszbant és az utána következő Aktívot is halasztani kényszerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • eNMi #5
    hát tényleg benéztem. bocsánat, nem tudtam, h ez a két csatorna a legfényesebben ragyogó csillag a magyar sport televíziózás egén. tényleg qrva sok pénzt elszórtak, szerencsétlen hajdúbét adogatják egymásnak (tény, ő és a bl összenőttek). próbálkoztak 2 riporterrel ahogy mondod, próbálkoztak, vagy netán úgy érzed sikerült faragót pótolni hajdúbé mellett?
    igazad van, a királyi tévé sem nagyon alkalmas ilyesmire. a viasat a végére egészen szépen felnőtt a feladathoz. nem sztárolnám a sporttv-ket sem, van ott is elég hiba, pár nem nagyon szakértő szakértők/kommentátorok, DE (a digiről nem tudok véleményt mondani, csak rosszallani tudom, h csak a "beltenyészet" juthat hozzá) mindent összevetve eddig a legjobb.
    bárcsak a retek venné meg!!! visszajönne a régi szép vb hangulat!!! az szoktatott rá a neten nézzünk meccset-re!
    néha nézem a forma 1-et, de mióta nincs hovatüntdémonhill már nem vigjáték. ennyivel tudok összesen hozzájárulni a két kertévé nézettségéhez.
    a sportcsatornáknak is kellene szappanoperákat, valóságsókat és hasonló nivós műsorokat adni, akkor biztosan értenéd, h miért ne erőltesse ez a két csatorna a sportot.
  • kalapos01 #4
    Szerintem valamit kurvára elnéztél. Még szerencse, hogy nem valami templomegere király csatornának adták el. A TV2 rohadt sok pénzt költött, hozta hajdúbé, próbálkozott a két riporteres felállással, egy csomó helyszíni riportot nyomott, mint az RTL a Forma1-en. Az MTV mondjuk hozta volna a rettenetes kommentátorainak egyikét (a jókat kirúgták már) és kész.
  • Etinger #3
    Hála az égnek... Ezt az egy évet kibírják, aztán adják mondjuk az RTL-nek, hátha csinál belőle egy jó nézettségű műsort... lehet nekik menne.
  • eNMi #2
    hiba, mindenféle jöttment csatornának/szolgáltatónak eladni a jogokat, de sajna ebben a pénz az úr.
    hiba, egy kereskedelmi=gagyiműsor csatornának sportesemény közvetitési jogot vásárolni. nem ez a profilja (sosem lesz még a közelében sem), nem ilyen műsorok miatt kapcsolnak oda a népek (népek?!...). nem értem, h miért nem értik/látják, h milyen stilusú (?) műsorokra van igénye/igénytelensége az őket választóknak. azokat erőltessék, nem kell elkalandozni! mi lenne az oka, h náluk nézzek focimeccset? egy meccset adnak, pedig mind érdekelne!!! kommentátor? még a viasatot ezért választottam anno, de már megkopott a fénye. az igaz, h sosem kopik mondjuk egy sportklub szinvonalra. mi marad? digixar? az am micro korában volt tányér a házon, visszafelé azé' ne má'! marad a net. persze ez nem minőség. (azért az egyik román :) hd adó eléggé elfogadható)
  • Szemjuel #1
    "a csatorna mégiscsak kénytelen élőben adni a legnagyobb klubfocis torna kiválasztott mérkőzéseit, még akkor is, ha csak nagyon kevesen nézik azokat. "

    kevesen nézik? el nem hiszem! :)