Szekeres Viktor

Elhalasztották a Thor 2-t

A The Lone Ranger 2012-es premierjének csúszása miatt az új Thor bemutatóját is elhalasztja a Disney. Az általában nyáron bemutatkozó Marvel-filmektől eltérően a Thor 2 így ősszel lesz látható.

A Walt Disney Pictures a napokban több filmjének megváltozott premierdátumát is bejelentette. A stúdió közleményét elsősorban az indukálta, hogy eldőlt, mégiscsak elkészülhet Gore Verbinski The Lone Ranger című westernje Johnny Deppel a főszerepben. A film premierjét eredetileg 2012. december 21-ére tűzték ki, azonban a produkciót pár hete leállították, s hosszas tárgyalásokat követően dőlt csak el, hogy mégis elkészülhet a The Lone Ranger, bár a tervezett 275 milliós költségvetés helyett "csak" 215 millió dollárból. (A forgatás februárban startol.)

A későbbi kezdés miatt a The Lone Ranger végül 2013. május 31-én kerül mozikba, s ezen döntés miatt a Disney úgy döntött, hogy eltolja a Thor 2 2013. július 26-ra tervezett bemutatóját, melyre így november 15-én fog sor kerülni. Az előzetesen "lestoppolt" július 26-i dátumot a Disney a Phineas and Ferb című Disney Channel által sugárzott animációs sorozat filmverziójával fogják feltölteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!