Szekeres Viktor

Megvan Hollywood legújabb női akciósztárja?

Steven Soderbergh belehúzott, hiszen alig mutatták be a mozik Fertőzés című vírusos filmjét, januárban újabb alkotás mellett fog feltűnni a neve, mint rendező. A Haywire egy női főszereplős akciófilm lesz az MMA-s Gina Caranóval.

Már nem csak előzetese, hanem plakátja is van a Steven Soderbergh rendezésében készült és jövő év elején (január 20-a) bemutatásra kerülő Haywire-nek. A szinte teljes egészében Írországban forgatott, 25 millió dolláros költségvetésű alkotás műfaja akciófilm lesz Antonio Banderas, Michael Douglas, Ewan McGregor, Channing Tatum és Michael Fassbender szereplésével, no meg Gina Caranóval, akinek ez lesz az első mozifilmes szerepe, hiszen eddig csak egy DVD-film mellékszerepével "büszkélkedhetett".


Caranót leginkább az MMA-rajongók ismerhetik, no meg azok, akik nézték a Hulk Hogan és Laila Ali műsorvezetésével készült American Gladiators újkori szériáját, melyben a Crush nevű gladiátor szerepében volt látható. Cseppet sem meglepő módon Carano a főszerep mellett bevállalta az olykor nyaktörő kaszkadőrmutatványokat, a legtöbbhöz nem volt szüksége dublőrre.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • COOLancs #6
    ...Antonio Banderas" na itt hagytam abba az olvasást.
  • pokolfiu #5
    ígéretesnek tűnik. kicsit olyan mintha bourne és salt ügynök keveréke lenne... mármint maga a film.
  • Wittgen #4
    The Girlfriend Experience-ben már dolgozott nem profi színésznővel (Sasha Grey, hmm...) Soderbergh, úgyhogy gondolom már van tapasztalata ilyen emberek instruálásában.

    A filmet meg várom, az előzetes nagyon tetszik.
  • discolaszlo #3
    Jóféle! :P Rá már a Red Alert 3 óta várok!!!
  • xido #2
    mmmm
    Bill Paxton-t is nagyon rég láttam mozifilmben,öröm újra látni:)
  • Hans von Luck #1
    Várós nagyon...