Szekeres Viktor

Megérkezett a The Avengers-mozifilm előzetesének előzetese

Aki nem bír magával, az már most megnézhet nagyjából 20 másodpercet a The Avengers-mozifilm nap folyamán érkező első komolyabb előzeteséből. Aki viszont Hulkot akarja látni, annak még várnia kell.

Már megszokhattuk, hogy az igazán hájpos filmek esetében az Entertainment Tonight megszerzi az első komolyabb előzetes bemutatásának exkluzív jogát. És általában ezeket az előzeteseket már azok premierje előtt be szokták harangozni egy rövidke elő-előzetes formájában. Nos, az ET ezúttal a The Anvengers, azaz a A bosszúállók (képregényben: A bosszú angyalai) trailerjére csapott le, aminek a debütálására még várni kell pár órát, azonban a kedvcsináló már meg is érkezett.


Nyilvánvalóan az anyagból nem sok következtetést lehet levonni, ráadásul miközben megmutatják nekünk a szereplőket, Hulkról egy szó sem esik, remélhetőleg a trailerben már szerepelni fog a zöld monstrum, vagy, ha más nem, akkor Bruce Banner. A képregényíróként is igazi kultstátuszra szert tett Joss Whedon által rendezett szuperhős-mozi Amerikában május negyedikén, idehaza április 26-án kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #1
    Itt egy teljesebb: http://trailers.apple.com/trailers/marvel/avengers/