Szekeres Viktor

Hasít az új, biciklis akciófilm előzetese

A világ egyik legsikeresebb forgatókönyvírója ismét rendez, ezúttal egy biciklis futárról szóló, kunsztokkal fűszerezett akciófilmet. A Premium Rush főszereplője nem más, mint Joseph Gordon-Levitt.

Pár hete mutatták be a Premium Rush című akciófilm első előzetesét, amit éppen itt lenne az ideje pótolnia azoknak, akik nem látták és szeretik a kerékpárokat. A Joseph Gordon-Levitt főszereplésével forgatott film Manhattanben játszódik és egy kerékpáros futárról szól, aki átvesz egy kézbesítendő borítékot, melyen egy korrupt rendőr figyelmét is felkelti, s ezt követően megindul a hajsza New Yorkon át.


A valamilyen szinten mindenképpen eredeti mondható alapfelállással rendelkező filmet David Koepp rendezte, aki nagyjából négy évente áll kamera mögé, de eddig nem igazán készített maradandó filmeket (Kísértetváros, A titkos ablak, Hetedik érzék, Elektrosokk), a siker pedig végképp elkerülte. Persze mindez csak rendezőként igaz rá, hiszen forgatókönyvíróként olyan sok százmillió dollárt termelő produkciókhoz adta a nevét, mint az Indiana Jones-széria legújabb része, a Pókember, a Világok harca, a Mission: Impossible, Angyalok és démonok vagy a Jurassic Park 1-2 - és a Sötét zsaruk 3. részét is ő jegyzi.

A Premium Rush-t itthon február 23-án mutatja be az Intercom, Amerikában viszont már január 13-től látható lesz a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Igy is utalom a biciklis futarokat, nem normalisak nalunk....
  • FoodLFG #1
    Úúh Te fixis vagy ? :D
    Cool.