Szekeres Viktor

Már készül a Zorro rebootja

Érdekes megközelítést választanak az új Zorro készítői, hiszen egy meglehetősen szokatlan könyv alapján készítik el a forgatókönyvet, mely semmilyen kapcsolatban sem lesz az Antonio Banderas-féle verzióval.

A Deadline információi szerint Matthew Federman és Stephen Scaia elkezdte írni a Zorro rebootját. Azonban az új Zorro nem csak reboot, hanem adaptáció is lesz egyben, hiszen a történet alapját Isabel Allende 2005-ös könyve fogja jelenteni, mely egyfajta ál-életrajzi kötetként funkcionált. Federman és Scaia leginkább tévésorozatokból lehet ismert, hiszen a Tökéletes célpont, a 13-as raktár és a Jericho epizódjainak írásában is közreműködtek.

Az új Zorro-filmet, akárcsak az előző kettőt, a Sony Pictures fogja gyártani, de ennek ellenére nem lesz semmi kapcsolat a közte és a Zorro álarca, valamint a Zorro legendája között. A két, Antonio Banderas főszereplésével készült verzióról van szó, melyek közül előbbi 1998-ban világszerte 250 millió dollárt termelt, ami még a 100 milliós költségvetést tekintve is jó teljesítménynek számított. A 2005-ös folytatás azonban már jóval kevesebb embert érdekelt, mindössze 142 millió dollárt fizetett ki rá a közönség világszerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    A rebootoktol mar tele van a ........
  • Axlkenobi #1
    Kíváncsian várom! A két Campbell-film nekem nagyon tetszett, így egyrészt sajnálom, hogy nem készül(t) folytatás, másrészt ez a reboot jól is elsülhet. A fent említett regény nekem is megvan, bár még nem kezdtem neki, de ezek után nekiugrok majd valamikor.