Szekeres Viktor

Hétvégén ismét Totalcar a TV2-n

Legyen szó gyors autókról, divatról, egészségről, babavárásról, kutyákról vagy a toleranciára nevelésről, a TV2 őszi műsorkínálatában mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelőt.

Hétvégén két autós műsorral is találkozhatnak a nézők: a már képernyőn futó, Istenes László nevével fémjelzett Autóguru mellé október 9-től visszatér a TV2-re a már kultuszműsornak számító Totalcar, ahol a Winkler-Bazsó-duó nyomja a gázpedált és a szöveget vasárnaponként, 23 órától.

Az elsősorban férfi nézőket megcélzó autós műsorok mellett négy, nőknek szóló tematikus program várja a nézőket: a Tűsarok már látható a TV2-n, melyben Orosz Barbara nem csupán műsorvezetőként, de producerként is részt vett. A műsor koncepciója, hogy "barátnős" hangnemben szólítsa meg a nőket, mutasson be olyan női sorsokat, melyek mások számára is példaként szolgálhatnak.

Első adásán van túl a 9 hónap. A félórás magazin dr Czeizel Endre állandó szakértői közreműködésével készíti fel a leendő anyukákat a gyermekvállalásra, ad válaszokat a terhesség során felmerülő kérdésekre, problémákra. Október 16-án folytatódik a Talpig nő, a Szépségkirálynő második helyezettjével, Lipcsei Bettával. A Miss Universe Hungary korona tulajdonosa számára nem idegen a televíziózás világa, hiszen a Sport Tv élő műsorának háziasszonyaként is látható.

Október 16-án debütál a Több mint TestŐr, Vámos Erikával. Szintén ezen a napon, az esélyegyenlőség jegyében indul az Ability - A képességek próbája, ahol általános iskolás diákcsapatok küzdenek különböző játékokban, melyekben az ép gyerekek is átélhetik, megtapasztalhatják, milyen nehézségekkel szembesülnek a fogyatékosok a hétköznapokban. A tét nem más, mint egy csoportos út a 2012-es paralimpiai játékokra! A műsort a Quimby együttes tagja, Varga Lívius vezeti, a zsűriben pedig többek között az Aktív műsorvezetője Papp Gergő is megtalálható. És, ha már iskolák: október 30-án folytatódik a már jól ismert Nagy vagy! című iskolai vetélkedő.

Az állatbarátok is örülhetnek valaminek, hiszen október 29-én startol egy hiánypótló kutyás magazin, a Ki ugat a végén?.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #8
    este 11..? :D Még a korhatáros, felnőtt filmeket is lenyomják hamarabb...
  • Szefmester #7
    Egy humoros hangvételű autós műsort nappal is le lehetne adni, max kiraknak egy 12es karikát, a véletlenül elhangzó kifejezések miatt. De ennyi... nem hiszem hogy a csomagteret a bikinis csajok helyett ezentúl halott k*rvákkal akarják bemutatni.
  • YLi #6
    Oké, hogy fent lesz a neten is, de alig vártam pár éve másnapos szemekkel, hogy jót röhöghessek ezeken a "hülyéken". Respect mind a kettőnek!!!
  • Timbu #5
    Gondolom ezeket a részeket is felteszik majd a netre.
  • tmk #4
    És arra gondoltál már h kik fogják este 11kor nézni? Boritékolható a bukás...
  • ZeGa #3
    Arra gondoltatok már, hogy lehet olyan hangvételű lesz a műsor, ami nem megy el főműsoridőben?
  • Reg5 #2
    Vasárnap este 11? Olyan nehéz lenne kora délutánra tenni?
  • Sippie #1
    Az autóguru sztem elég szar, azzal a faszival. Viszont ezzel a vasárnap 11 órás adással mi a rákot akarnak, úgy őszintén?