Szekeres Viktor

Magyarországon forgatják az amerikai scifi-csatorna új sikerfilmjét

A Budapesten forgatásra kerülő A szörny negyedik részének meg lehet előlegezni a sikerfilm státuszt, hiszen a második és a harmadik rész is kiemelkedő nézettséget ért el 2007-ben, illetve 2009-ben.

A Bloody Disgusting értesülései szerint jelenleg is folyik a Syfy, azaz az amerikai scifi-csatorna új, sajátgyártású filmjének, A szörny negyedik részének castingja. A szörny 4-ről (Lake Placid) 4 egyelőre annyit lehet tudni, hogy a főszereplője Yancy Butler lesz, aki már a harmadik részben is benne volt, a rendezést pedig a Steven Seagalos Félholtat is dirigáló Don Michael Paul vállalta el. Ami számunkra azonban a legérdekesebb lehet, hogy a krokodilos horror legújabb része Budapesten fog elkészülni.


A szörny első részét még 1999-ben mutatták be Amerikában és a viszonylag olcsó horrorkomédia 32 millió dollár bevételt ért el, melyhez Amerikán kívül újabb 25 millió járult. A folytatásokat azonban már csak tévéfilmként készítette el az amerikai scifi-csatorna: 2007-ben John Schneider főszereplésével a második rész remeknek számító 3 milliós nézettséget szállított. Ezt követően pedig a 2009-ben, Colin Ferguson főszereplésével bemutatott harmadik rész ugyancsak 3 millió nézőt érdekelt - s ezekben az években ennél nagyobb nézettségű sajátgyártású filmet nem is mutatott be a scifi-csatorna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wroadd #7
    Aki még a SyFy-t sci-fi csatornának nevezi, az lemaradt a csatorna "sci-fitlenítéséről"
  • Merces #6
    ....el van baszva a napom.........kell nekem ide járni
  • Victor1103 #5
    Brangelina páros meg Hugh Jackman Budapesten. Pfff, ugyan máár!

    This ZS shit is THE SHIT!

  • adampierson #4
    Az első rész, nekem is nagyon bejött. Nagyon jók benne színészek, irtó jó a fényképezés, van benne humor, jó sok, jó fekete. :D A többit meg inkább csöcsökkel próbálták érdekesebbé tenni. Nekem már nem jöttek be, iszonyat bénák a dögök mindkettőben. Az elsőben azért egy 99-es színvonalhoz mérve viszont kifejezetten klassz volt az animáció. :D
  • pokolfiu #3
    jah... pedig jó színész, jó filmekben szerepelt húzóemberként is. igaz többször negatív oldalon, de ez nem von le semmit érdemeiből. csak az ilyen fosálékok...
  • Reg5 #2
    Michael Ironsade hova alacsonyodik.
  • pokolfiu #1
    hát bakker ezek a cgi krokik odabasznak.... és ezt nézik is az emberek? az első rész még okés volt, azt láttam is, de abban legalább volt egy élethű (annál mondjuk jóval nagyobb :D ) nagyságú műkroki.... de ezek?!