Szekeres Viktor

Így kezdődött volna eredetileg a Sikoly 4 - videó

Felkerült a világhálóra az év nagyon kevés mozis horrorjából az egyiknek, a Sikoly 4-nek az alternatív nyitójelenete, mely egyébként nem hoz sok újdonságot a megszokottakhoz képest.

Megjelent DVD-n és Blu-ray lemezen a Sikoly 4, s a rajongók a lemezeken található összes extrát azonnal felpakolták a videómegosztó oldalakra. Így a meglehetősen sok kivágott és törölt jelenet mellett egy 10 perces bakiparádé is utat talált a YouTube-ra, no meg az alternatív kezdőjelenet is, melyet Wes Craven az eredeti forgatókönyv alapján készített el. Később ezt egy több szintű, sok szereplős kezdéssel cserélték le. (Az eredeti kezdésben az a Britt Robertson és Aimee Teegarden ijedezik, akik a végső verzióban is szerepet kaptak, igaz kissé másféle sors vár rájuk.)


A film sikere, illetve sikertelensége valószínűleg nem a kezdésen múlt: a Sikoly 4 hiába sikerült elég jól, sokak meglepetésére nem váltott ki a nézőkből nosztalgiahullámot, s Amerikában kevesebben nézték meg összesen a filmet, mint a 3. epizódot az első hétvégén. A 100 millió körüli bevétellel bíró Sikoly, Sikoly 2 és Sikoly 3 után a Sikoly 4 csak 38 millió dollárt teljesített hazájában. (Nemzetközileg már jobb volt a helyzet, Amerikán kívül 59 millió dollár bevételt regisztráltak.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Ha csakúgy felteszed, akkor törlik, ráadásul automatizálva. Így nem tudják törölni. De akár tükrözheted is a képet. Akkor is nehezebb törölni a botoknak.
  • kalapos01 #4
    Mivel a SIkoly kábé az egyik legjobb paródia, mit vártál, hogy sírni fogsz?
  • Lame #3
    Ezek a kameraval veszem fel a TV-t es feltoltom youtubera megoldasok olyan szanalmasak. Radasul egyre tobb van belole.
  • Rotcsa #2
    Ezeken a filmeken csak röhögni tudtam. :)
    Mondjuk találgatni jó volt, h ki lehet a gyilkos...
  • JackSparrow88 #1
    Gondolom itt is hiába kérdezem hogy ez nálunk mikor jelenik meg DVD-n?? Szégyen hogy még mindig nem jött ki. Igaz nem ez lenne az első amelyet eltolták pár hónappal.(pl. másnaposok 2, kung fu panda 2, stb.)