Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérők és újoncok a Resident Evil 5-ben

Szinte minden korábbi Resident Evil-mozifilmből lesznek visszatérők az ötödik részre, azt azonban még nem tudni, hogy hős-vér valójukban vagy visszaemlékezések folyamán jelennek-e meg.

Az elmúlt napokban több hír is napvilágot látott a legújabb Resident Evil-filmmel, a Retribution alcíművel kapcsolatban. Az egyik legfontosabb az volt, hogy az első részben látott Michelle Rodriguez karaktere, Rain Ocampo is vissza fog térni a folytatásra annak ellenére, hogy csúnya dolgok történtek vele. Mint azt már korábban jeleztük, ugyancsak szerepelni fog a Retributionben a 2. és a 4. részes stáblista után látott Sienna Gullory (Jill), valamint a Túlvilágban feltűnő Boris Kodjoe (Luther West), a Teljes pusztulásban bemutatott Oded Fehr (Carlos), valamint az eredeti filmből Colin Salmon (Egy).

Mellettük újoncként Johann Urb és a Lostból is ismert Kevin Durand csatlakozott a Resident Evil: Retribution szereplőgárdájához - utóbbi a Deadline információi szerint egy ellenálló csoport vezetőjét fogja alakítani, mely összeáll Alice-szel, hogy közösen vívják meg harcukat az Umbrella ellen. Az itthon Kaptár címen futó széria ötödik epizódja szeptember 14-én kerül bemutatásra a mozikban, a rendező továbbra is Paul W.S. Anderson marad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #15
    Az Avatoros pelda nem tul jo, hiszen elobb a 2. resznek kell kijonnie, masreszt, annyiban egyetertek kalapos1-gyel, hogy a jozan esz szabalyai szerint kell ilyenkor eljarni...Valahogy nekem is sikerult kisakkoznom melyik szeptemberrol van szo...(a cikk datuma szept. 28 es jovo idoben ir 1 szeptember 14-rol "...kerul (majd)a mozikba" es nem kerulT a mozikba...)Masreszt meg odabofoghette volna azt a 4 rohadt szamot, csak nem tort volna le a keze....
  • viasz #14
    Te aztán jól megmagyarázod, hogy miért helyes a nyilvánvaló hiányosság...
    Hétfőn veszek egy laptopot.
    Persze, feltételezheted, hogy a következő hétfőn, de ez egyáltalán nem biztos.
    Az iskola meg nem jó példa. Az egy rendszeres, fix dolog, egy film megjelenése nem.
    Ha azt mondom, hogy az Avatar 3 szeptember 16-án jelenik meg, te mire gondolsz? Arra, hogy jövőre? Nos, akkor tévedsz, ugyanis 2013-ban fog megjelenni.

    Ha ezek után sem fogod fel, hogy hibát vétett a cikk írója mikor az évet nem jelölte, akkor lehet inkább te "nem vagy túl okos", és teljesen feleslegesen magyarázok...
  • kalapos01 #13
    "Szerintem teljesen jogos a kérdés!"

    Elhiszem, hogy szerinted jogos a kérdés, de ez csak azért van, mert akkor te sem vagy túl okos. Ennyi. Láthatod. Két vagy három embernek okozott problémát a dolog. A többieknek valamiért nem. Ha azt mondom neked, hogy hétfőn mit fogsz csinálni, akkor rákérdezhetsz, hogy melyik hétfőn, de feltételezheted is, hogy ha nem mondják, hogy melyik hétfőn, akkor a következőn. Ha azt mondják, hogy júniusban lesz vége az iskolának, hiheted, hogy csak 2015-ben, de nem véletlenül nem mondják az évszámot.
  • viasz #12
    Ne legyél már ekkora lángész!
    Szerintem teljesen jogos a kérdés! Persze máshonnan lehet tudni, hogy jövőre jön, de nehogy már az legyen a normális, hogy egy cikk félinformációkat közöl.
    Mellesleg szerintem ha valaki évszám nélkül jelöl meg egy hónapot, az az aktuális évre vonatkozik. Pusztán ebből a cikkből azt lehetett hinni, hogy egyszerűen rossz hónap lett írva, merthogy szeptember 14. már elmúlt.
  • cateran #11
    "egy ellenálló csoport vezetőjét fogja alakítani, mely összeáll Alice-szel, hogy közösen vívják meg harcukat az Umbrella ellen. "

    Imadom az ilyet..kihal az emberiseg nagy resze es a maradek mivel van elfoglalva? Hogy egymast kinyirjak (a legszomorubb,hogy jo esellyel valoban ez tortenne..) Nekem varos, birom a "Take no prisoners" stilust:D
  • kalapos01 #10
    Hát, bocs, hogy ennyire a szívedre vetted, csak gondoltam jobb, ha tudod, hogy nem érdemes erősebb középiskolába felvételizned majd, mert nem te vagy a legokosabb. :))) Rettentő ostoba volt ugyanis a kérdésed, beszédes, hogy nem tudtad kikövetkeztetni magadtól a választ. Mindent elmond, hogy másnak nem okozott gondot. De emiatt nem kell elkeseredned.
  • Kaliki #9
    Te mindenhova képes vagy odatrollkodni?
  • Bhalage #8
    vagyis RB++
  • Bhalage #7
    RB
  • kalapos01 #6
    Ez mondjuk elég gyépés kérdés. Ahogy látom 1 vagy 2 embernek nem egyértelmű. Bár lehet, hogy nem vagy gyépés, hanem azok baromi okosak, akiknek ez nem okoz gondot.