Szekeres Viktor

Itt a betiltott Emberi százlábú 2 előzetese

Angliában betiltották a The Human Centipede 2 (Full Sequence) című horrorfilmet, azonban például Amerikában és Ausztráliában forgalmazásra kerülhet, sőt, az USA-ban még moziban is meg lehet tekinteni.

A Yahoo! Movies-ra kikerült a The Human Centipede 2 (Full Sequence) hosszú előzetese. Tom Six író és rendező filmjének története egy olyan emberről szól, aki szexuális megszállottja lesz az első The Human Centipede, azaz Emberi százlábú DVD-verziójának és csiszolópapírral elégíti ki magát a film nézése közben. Megszállottságában úgy dönt, hogy saját emberi százlábút készít, ezúttal 12 áldozatból, szemben az első rész három halottjával.


A holland The Human Centipede folytatása már brit zászló alatt készült el lakossági forgalmazásra, azonban az ottani hatóságok nem engedélyezték a forgalmazását, így törvényes módon senki nem nézheti meg az alkotást. Amerikában azonban október hetedikétől a mozik műsorára tűzik a filmet, mint ahogy Ausztráliában is úgy ítélték meg, hogy belefér a 18+-os korhatárban. A hazai forgalmazásról nincs hír, de ismerve a Korhatár Bizottságot, sok jóra nem számíthat a The Human Centipede 2 (Full Sequence).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #5
    Bakker, én azt hittem, hogy az elsőből látott előzetes csak valami irgalmatlan, hülye vicc volt és annyiban is hagytam. Ezek szerint ez a film létezett/létezik, igény van rá és van új verzió is... Atyám... "Zuzu Petals-al beszélgetni olyan volt mint sajtreszelővel..."
  • Marinecorps #4
    Nekem Ford Fairlane sajtreszelős hasonlata jutott erről az eszembe :)
  • wedge31 #3
    " csiszolópapírral elégíti ki magát " -ez nekem új dimenziót nyitott a perverzitás univerzumában...
  • bmw #2
    Hm, erdekes.....:)
  • kerge30 #1
    Tom Six-t is be kellene tiltani és betenni a százlábú közepébe!