Szekeres Viktor

Itt a John meghal a végén előzetese

Úgy tűnik, hogy Don Coscarelli a Bubba Ho-Tep után ismét egy igazi agymenést, a John Dies at the End című fantasy-t fogja lerakni az asztalra. Természetesen a hazai mozis premier ki van zárva.

Megérkezett a jövő év egyik legjobban várt filmjének első előzetese. A John Dies at the End azért kapott sokaktól kiemelt figyelmet, mert az a Don Coscarelli írta és rendezte, aki amellett, hogy olyan filmeket is készített, mint a Fantazma (Phantasm) 1-4, 2002-ben megrendezte a zseniális Bubba Ho-Tepet. A rendező új horror-fantasy-jének előzeteséből az is kiderül, hogy az ínyencek ismét örülhetnek.


A John Dies at the End szereplőgárdájában Chase Williamson, Rob Mayes, Paul Giamatti, Clancy Brown, Glynn Turman, Doug Jones, Daniel Roebuck, Fabianne Therese, Jonny Weston, Jimmy Wong, Tai Bennett és Allison Weissman kapott helyet. A történet egy olyan kábítószerről szól, mely használójának testenkívüli élményt ígér, hiszen az idősíkokat és dimenziókat átszelve repülhet. A mellékhatása mindössze annyi, hogy a visszatérés után már nem számítanak embernek, s idővel csendben megkezdődik egy másvilági invázió, mellyel szemben csak két bukott egyetemista tudja felvenni a kesztyűt, de persze ők sem járhatnak sikerrel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #1
    SPOILER !!