Szekeres Viktor

Az új Robotzsaru rendezője már tudja, kit akar főszereplőnek

Michael Fassbender, Ridley Scott Prometheus című scifijének főszereplője van az új Robotzsaru rendezőjének, a film főszerepére vonatkozó kívánságlistája élén. A forgatás jövő év elején kezdődik.

José Padilha, a remekül sikerült Elit halálosztók (Elite Squad / Tropa de Elite) rendezője egy brazil tévécsatornán tűnt fel, s beszélt 2007-es filmjének második részéről, az Elite Squad 2: The Enemy Within-ről. A beszélgetés közben a rendező új projektjére, a Robotzsaru (RoboCop) feldolgozására terelődött a szó. A Bleeding Cool fordítása szerint a rendező elsősorban megerősítette, hogy ő lesz az akcióscifi rendezője, sőt, azt is elmondta, hogy jelenleg is írja írótársával a forgatókönyvet, illetve csinosítják a végeredményt, hiszen pár nap múlva Los Angelesbe utazik, hogy a stúdiónak megmutassa az új verziót.

Padilha ezután rátért arra, hogy nemsokára elkezdődhet a casting folyamata is, hiszen a tervek szerint februárban vagy márciusban kezdene el forgatni. Minden másról egyelőre azonban nem szívesen beszélt, amíg nincsenek konkrétumok, csak annyit mondott el, hogy nagyon kedveli Michael Fassbendert (X-Men: Az elsők), s szeretne beszélni vele a filmjében való szereplésről. Az interjú végén még azt is elárulta a rendező, hogy az új Robotzsarut Detroitban fogják forgatni, abban a városban, ahol Paul Verhoeven is készítette saját változatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bvalek #3
    A Robotzsarut Dallasban forgatták.
  • wolruf #2
    Dettó
  • Wittgen #1
    Nekem Verhoeven filmje klasszikus, de ettől függetlenül kíváncsian várom az új filmet. MAx fákkolok egy nagyot, ha szar lesz :)