Szekeres Viktor

Újabb részletek a Thor 2 történetéről

Chris Hemsworth 2011 után 2012-ben és 2013-ban is megjelenik a vásznon Thorként, azonban míg jövőre egy csapat szuperhőssel menti meg a világot, addig 2013-ben Jane Foster segítségével teszi ugyanezt.

A Thor második részének premierjére Amerikában 2013. július 26-án fog sor kerülni, s mivel már több 2013-as nyári film forgatása folyik (Man of Steel, R.I.P.D.), így nem csoda, ha egyre több a hír a Marvel-szuperhős történetének folytatásáról. Többek között arról lehet beszámolni, hogy az első Thort rendező és távozó Kenneth Brannagh helyére ismét emlegetnek valamit, s nagyon úgy tűnik, hogy Patty Jenkins (A rém) immáron valóban befutó lesz.

Mindeközben Kevin Feige a Marvel Studios feje elmondta a Thor 2-vel kapcsolatosan, hogy Thort az írók ezúttal szó szerint más világokba fogják repíteni, s a film elsősorban a karakter és Jane Foster utazásáról fog szólni, valamint apjával való megújuló viszonyáról. Az, hogy Feige Fostert és Odint említette, utalhat arra, hogy Natalie Portman és Anthony Hopkins vissza fog térni a folytatásra, azonban a hírek szerint egyelőre csak a címszerepet játszó Chris Hemsworth kötelezte el magát a filmben való szereplésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #5
    mert magyarországon sokan fikázzák a szuperhősöket, vagy csak szimplán nem érdekli őket. Nincs kivel beszélgetni róluk, vagy a végén azt is elérjük, hogy az ilyen jellegű filmek egyáltalán nem fognak nálunk moziba kerülni
  • Szefmester #4
    Lehet hogy emiatt nehezen beszerezhetőek? Passz...
  • NovaTerra #3
    És az miért baj?
  • Broafka #2
    imádom a szuperhősös filmeket (képregényeket). Sajnos Magyarországon nincs akkora hájpja.
  • Darth Sith #1
    superman, ironman3, thor2, jó kis nyár lesz ez a 2013as :D