Szekeres Viktor

Előzményt kap A Dolog előzményfilmje

A fanatikus rajongók nemsokára megtudhatják, hogy milyen események előzték meg az 1982-es A Dolog című Carpenter-horrort. A még fanatikusabbak pedig az előzmény előzményével is megismerkedhetnek.

A Dark Horse Comics képregénykiadó bejelentette, hogy a Universal Pictures stúdióval kötött együttműködési megállapodásuk keretében egy különleges, digitális képregényt jelentetnek meg az Amerikában október 14-én, idehaza október 27-én mozikba kerülő A Dolog című filmmel kapcsolatosan. Az 1982-es John Carpenter-klasszikus előzményfilmjeként működő alkotás a megállapodás értelmében saját előzmény történetet kap pár rajzolt oldalon.

A képregény első része tegnap jelent meg az interneten, s az elkövetkező két szerdán tovább két epizódot lehet majd letölteni. A The Thing: The Northman Nightmare címet viselő történet eredetsztori lesz és norvég telepesekről fog szólni, akik egy alakváltó lényre lelnek egy elhagyatott falucskában - s pár túlélőre is. A képregény írója az a Steve Niles, akinek nevéhez olyan képregények fűződnek, mint a 30 Days of Night vagy a Criminal Macabre.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #5
    Illetve az előzményt nem a folytatást =)
  • tomboy013 #4
    Sigourney Weaver egy nagyszerű szinésznő és nagyon jól játszotta Allen Ripley szerepét, de azóta kinek sikerült jó női főszerepet játszania? Talán Demi Moore-nak a GI Jane-ben, más nekem nem igazán jut eszembe. Ez a csaj meg a The Thing-be már trailer alapján se tűnik egy kiemelkedő színésznőnek. Mellékszereplőnek elment volna de hogy főszereplő? Pedig de jó lenne ha tudná a régi film hangulatát hozni ez is. Életem első horror filmje volt még kiskoromban amit láttam és nagyon megszerettem. Nem akarom hogy csúnyán elkúrják a folytatást =D
  • Wittgen #3
    Nem feltétlenül, mivel ugye norvégok voltak a 2-es film sztorija szerint a bázison, azok meg könnyebben álltak hozzá az egyenjogúsági dolgokhoz akkoriban, mint az amcsik, ezért elképzelhető, hogy simán alkalmaztak női kutatókat a sarkkörön.

    Azonban azzal viszont egyetértek, hogy az általam leírtaktól függetlenül én is szívesebben vettem volna egy csak férfiakból álló társaság vergődését az idegen karmaiban.
  • kissssss #2
    ellen ripley óta tudjuk hogy a lányok is tudnak tökösek lenni, én reménykedek a film sikerében.
  • tomboy013 #1
    A női főszereplő miatt egy nagy bukta lesz az új film, hogy lehet már ebbe a filmbe egyáltalán nőt tenni? a 82-esben is csak férfiak voltak és úgy volt "hiteles". Az egy nagyszerű film volt. Remélem nem lesz igazam mert nagyon szeretnék egy jó Dolog filmet látni ismét.