Szekeres Viktor

Csak felnőtteknek: Itt A Dolog új előzetese

A Dolog legújabb előzetesét külön figyelmeztetéssel látták el, ami felhívja a figyelmet arra, hogy 17 éven aluliak számára nem feltétlenül ajánlottak a képsorok. A film itthon és Amerikában is októberben kerül mozikba.

A Universal Pictures a mindenki által megnézhető előzetesek után ezúttal egy erősen korhatáros trailert adott ki A Dolog (The Thing) című horrorfilmhez, mely Amerikában október 14-én, míg idehaza október 27-én kerül bemutatásra. (A magyar forgalmazást sokak meglepetésére a Budapest Film vállalta be.) A nézőket John Carpenter klasszikusának előzményeivel megismertető alkotás főbb szereplői Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Jonathan Lloyd Walker és Adewale Akinnuoye-Agbaje lesznek.


A filmet Matthijs van Heijningen rendezte, aki bízik abban, hogy azok számára is bőven szolgál érdekességgel és újdonsággal az előzménysztori, akik a 82-es filmből nagyjából sejtik, hogy mi lesz a mostani verzió befejezése. Igaz, ha egész pontosak akarunk lenni, akkor az 1951-es A lény - egy másik világból (The Thing from Another World) is épp úgy tekinthető előzménynek. John W. Campbell, Jr. műve, a Who Goes There? szolgált mindkét film alapjául.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)