Szekeres Viktor

Jason Statham cowboy kalapban fűzi Jennifer Lopezt

Akár moziba kerülő, akárcsak DVD-re készülő filmet forgat Jason Statham, egy réteg mindig is figyelemmel fogja követni a pályáját, mely még mindig az egyszemélyes filmek skatulyájából való kitörésről szól.

Jason Statham továbbra sem bírja munka nélkül, nemrég fejezte be a The Killer Elite forgatását, s nemsokára kezdi a The Expendables második részét, de addig is valahogy beszuszakolta órarendjébe a Taylor Hackford új filmjét, a Parkert. E film forgatásán készültek az alábbi képek (a többit itt lehet megnézni) a Florida állambéli Palm Beach-en főszereplőtársa, Jennifer Lopez társaságában.

Klikk ide! Klikk ide!

A Parker tervezett premierjének ideje 2012. október 12-e, így még több mint egy évet kell várni, hogy láthassuk a filmet, ráadásul addig nem egy Statham-főszerepet láthatunk moziban, illetve DVD-n. A Parker története egyébként Donald Westlake regénysorozatán alapul, mely egy tolvajról szól, aki annak ellenére, hogy olykor gyilkolni kényszerül, saját becsületkódex szerint él, például sosem lop olyanoktól, akik rászorulók.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    "egy tolvajról szól, aki annak ellenére, hogy olykor gyilkolni kényszerül, saját becsületkódex szerint él"

    Hogy-hogy nem egy álmodozó bárzongoristát vagy egy rámenős újságírót alakít? Hihetetlen, mennyire unalmas ez az ember. Én már lassan meg sem tudom különböztetni a filmjeit.