Szekeres Viktor

Robbanások és zuhanó autó az új Batman-film forgatásán - videóval

Az őszi Los Angelest téli Gotham City-vé változtatták Christopher Nolanék, hogy utána egy üldözéses akciójelenetet vegyenek fel, melynek többek között a Batwing is részese volt.

A pittsburghi utcai forgatásokat követően Christopher Nolan és A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises) stábja már jó ideje Los Angelesbe tette át színhelyét, ahol ismét az utcákra merészkedtek, hogy leforgassanak egy akciójelenetet az évezred harmadik Denevéremberes mozifilmjéhez. Mindez természetesen a bámészkodók legnagyobb örömére történt, csattogtak is a fényképezőgépek, s a videófelvételeket készíteni képes mobiltelefonok sem pihentek.


A felvételek egy része pedig, ahogy az lenne szokott, a videómegosztó oldalakon kötött ki. A mellékelt YouTube-videókon meg is lehet nézni, hogy min ügyködtek Nolanék. A filmesek egy autósüldözést, illetve menekülést vettek fel, melyre robbanások közepette került sor, sőt, a videók tanúsága szerint az egyik snittben az egyik jármű a felüljáróról le is zuhant az alul futó útra. A felvételek egyébként Los Angelesben nem túl gyakori körülmények között készültek, hiszen a stáb a kaliforniai szeptemberbe próbálta telet varázsolni.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    Így van. Viktor nem tudom hogy fogja ezekután élvezni a filmet. Én meglesem majd az előzetest aztán annyi. Más nem kell. Főleg ilyen forgatási anyagok tudják hihetetlen mód gyilkolni a filmélményt. Szétesik az ember előtt.
  • bertino #3
    "Ezért nem is szerintem a filmeket."

    akkor jo.
  • Chocho #2
    Lassan már a forgatási anyagokból is összerakom a filmet.
  • grebber #1
    Ezért nem semmi ez a filmes téma.A filmben ez olyan szinten brutál modon lesz megcsinálva.
    Ezért nem is szerintem a filmeket.Mármint olyan téren sosem lehet tudni hogy most a szereplők mit is játszanak el/mit vállalnak be és mit kaszkadőr/számitógépes effekt!