Szekeres Viktor

Keanu Reeves akciófilmje is feldolgozást kap

Az elmúlt napokban több 80-as évekbeli sikerfilmről derült ki, hogy készülőben van feldolgozásuk. Ezúttal egy 90-es évekbeli Keanu Reeves-akciófilmet szemelt ki Hollywood remake készítése céljából, a Holtpontot.

Az lcon Entertainment közleményben jelentette be, hogy most már biztosra vehető, hogy elkészítik Kathryn Bigelow 1991-es akciófilmjének, a Holtpontnak (Point Break) a feldolgozását. Mindez annak is köszönhető, hogy a projekt a Warner Bros. személyében stúdióra és forgalmazóra is lelt, ráadásul a hírek szerint a Warner felgyorsított tempóban akarja lezavarni az előkészületeket, hogy minél hamarabb bemutathassák a filmet.


Az eredeti Holtpontot 1991-ben mutatták be Keanu Reeves és Patrick Swayze főszereplésével és 43 millió dollár bevételt hozott csak Amerikában. Az új film történetét az a Kurt Wimmer írta, aki a Salt ügynök, a Törvénytisztelő polgár, valamint az Emlékmás új verziójának forgatókönyvéért is felelt. Hogy pontosan mennyiben fog az új Holtpont a régire hasonlítani, még nem tudni, csak annyi információ szivárgott ki, hogy Wimmer verziója a nemzetközi extrém sportok világában fog játszódni, s a sportolók közé beépül egy FBI-ügynök, hogy egy bűnöző bandát leleplezzen.

A hírek szerint a stúdió az elkövetkező hetekben meg akarja találni a megfelelő rendezőt, hogy egy castingot követően akár pár hónapon belül elkezdődhessenek a forgatási munkálatok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mat666 #5
    Nem sírt itt senki csak a véleményünket írtuk le szerintem azt még lehet.
  • zetortraktor #4
    "Amúgy a film jó de nincs benne semmi olyan extra ami miatt remekelni kellene legalábbis szerintem. "

    Éppen ezért van rengeteg lehetőség, hogy valami igazén faszát csináljanak.

    Amúgy nem tudom, mit kell sírni. Az szörfös film volt, ez nem szörfös lesz. Hasonló az alapsztori és kölcsövettek egy címet, ennyi. Legalább nem nulláról indulnak. Elnevezhetnénk Gangster Movie-nak is, akkor csápolnál, hogy végre valami eredeti. Most Point Break a címe és sírsz, mert remake. Nem hótt mindegy, mi a címe?
  • Mat666 #3
    Nevetséges hogy egy ilyen filmet remakelni kell hollywood ennyire kreatív lett hogy már nem tudnak gengszteres sztorit összedobni hihetetlen.
    Amúgy a film jó de nincs benne semmi olyan extra ami miatt remekelni kellene legalábbis szerintem.
  • koschwarz #2
    na pont a holtpont (:D) az ami még a mai napig megállja a helyét, úgy ahogy van. köszönjük az újabb felesleges remake-et, tisztelt ötlettelen hálivúd.
  • Wittgen #1
    Wimmer jó, legalább is oltári jó vizuális ötletei vannak, viszont a sztorijai közepesek, ott igazán besegíthetne neki 1-1 olyan író, aki történetmesélésben profibb.