Szekeres Viktor

Előzetes alapján a The Raid durva akciófilm lesz

A The Raid meglehetősen keménynek tűnik az előzetese alapján, főszereplője pedig az egyre nagyobb népszerűségre szert tevő indonéz akciósztár és harcművész, Iko Uwaist lesz.

Az MTV jóvoltából jelent meg először a neten a The Raid piros színű, azaz 17 éven felülieknek ajánlott előzetese. Az indonéz akciófilm, melyet a minap a torontói filmfesztiválon mutattak be, moziforgalmazásba csak 2012-ben kerül, hazájában például január 19-én. A filmet író és rendező Gareth Evans neve értelemszerűen csak keveseknek csenghet ismerősen, pedig nem kezdő, hiszen két, ugyancsak inkább a felnőtteket megcélzó filmet (Footsteps, Merantau) már készített.


A The Raid főszerepeiben Iko Uwaist, Doni Alamsyahot, Joe Taslimot, Yayan Ruhiant és Ray Sahetapyt lehet majd látni. A film Dzsakarta városában játszódik, ahol is egy nyomornegyed szívében található egy bevehetetlen rejtekhely, melyben a világ legveszélyesebb gyilkosai és gengszterei húzhatják meg magukat. A rendőrségnek eddig az épület megközelítésére sem volt lehetősége, azonban egy elit kommandóscsapat megpróbálkozik a lehetetlennel és megpróbálja levadászni azt a drogbárót, akié a rejtekhely.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #7
    A Raid az télleg durva dolog az én wiyóim is abba vannak kötve
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Én is így vélem. :)
    Számomra is néznivaló lesz a film.
  • koschwarz #5
    teljesen egyértelmű, hogy KÖTELEZŐ LESZ MEGNÉZNEM :DDD
    és biztos vagyok benne, hogy a trailerben a film akciójeleneteinek csak az 5%-át lőtték el :DDD
  • Victor1103 #4
    Bazdmeg ez nem film hanem ez egy Hentfest:D
  • creed13 #3
    Hmm, franc tudja, néha kell egy kis fasza kaszabolás ami nem csak a 12 éveseknek való, pláne ha jó...
  • pokolfiu #2
    nekem elég "bés-nek" tűnik.
  • Relixo #1
    A trailer alapján jónak tűnik, kiváncsi leszek a végeredményre. Mindenesetre ezt a filmet se a sztorija fogja feledhetetlenné tenni, ha esetleg jóra sikerül mégis.