Szekeres Viktor

Akcióban a Macskanő - Friss lesifotók az új Batman-film forgatásáról

Batmant már láthattuk, hogyan verekedik a The Dark Knight Rises forgatásán, most itt az ideje, hogy ismét Macskanőt vegyük szemügyre, amint elintéz pár rosszarcú haramiát.

Folytatódott Christopher Nolan harmadik Denevérember-mozifilmjének, A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) forgatása. A Los Angeles belvárosában folytatott munkálatokról a JustJared jelentetett meg pár fotót, melyekről kiderül, hogy ezúttal az Anne Hathaway által játszott Selina Kyle, azaz a Macskanő egyik akciójelenetét vették fel. Hathaway karaktere pár rosszfiút intéz el egy ökölharc során, s teszi mindezt kvázi egy kézzel, hiszen a másikban egy félig megrágott almát tart. (A többi képet itt lehet bevizsgálni.)


A Los Angeles-i utcán, egy alagút közelében kialakított díszletben pár egymásra halmozott autót is látni, valamint némi mesterséges havat, ami nem meglepetés, hiszen a pittsburghi forgatások is hóban zajlottak. A sötét lovag: Felemelkedés látatlanban is 2012. egyik leginkább várt filmje lesz, s jó esélye van arra is, hogy megdöntse az idei Harry Potter-film által felállított nyitóhétvégi rekordot Amerikában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #1
    Könyörgöm kommentelők írjatok vicces képaláírásokat! Én szívesen írnék, de ehhez, sajna nincs affinitásom.