Szekeres Viktor

Ridley Scott Call of Duty-sorozatot tervez

Egyelőre még nincs nincs szó Call of Duty-mozifilmről, azonban Ridley Scott és Tony Scott egy online sorozattal megtámogatja az Activision egyik legnagyobb játéksorozatát, a Call of Duty-t.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Ridley és Tony Scott is beszáll a Call of Duty-sorozatba, igaz nem feltétlenül a megszokott módon, azaz nem filmet fognak készíteni a hatalmas sikerű játékból. Az Activision játékkiadó elnök-vezérigazgatója, Eric Hirshberg a Call of Duty XP videójáték fesztiválon tartott beszédében elmondta, hogy a Scott-testvérek egy online sorozatot hoznak létre Friday Night Fights címmel, mely az Activision prémium szolgáltatásában, a Call of Duty Elite-ben fog exkluzív tartalmat jelenteni.

Az online sorozat videójáték versenyekre fog koncentrálni, melyeket riválisok vívnak egymás ellen, például amerikai foci rajongók az európai foci rajongókkal, tűzoltók a rendőrökkel. És, hogy legyen némi bulvártematikája is a szériának, celebek is kontrollert kapnak a kezükbe, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal rendezzék le valós életbéli nézeteltéréseiket.

Nem csak Scotték fognak online tartalmat készíteni az Activisionnek, hanem Will Arnett és Jason Bateman produkciós cége, a DumbDumb is. A cég a Cocked Hammers című animációs sorozat legyártására vállalt kötelezettséget, valamint a n00b tube elkészítésére, ami felhasználók által beküldött, vicces gameplay videókból lesz összeállítva, melyeket Arnett és Bateman kommentál majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • H3nG #1
    ezt a fost:D nemtudnak cod2 óta normális multis gamet csinálni azt ien idétlenségekkel probálják népszerűsíteni :D Am elit alakulat^^