Szekeres Viktor

Megvan az amerikai Oldboy-feldolgozás főszereplője

Josh Brolin személyében Oscar-díjra jelölt színész lehet az amerikai Oldboy-feldolgozás főszereplője. A tervek szerint a forgatás jövő tavasszal kezdődhet el, ami akár a 2012-es díjszezonra tervezett bemutatót is jelenthet.

Úgy tűnik, hogy a gyártó Mandate Pictures nem akarja késlekedni az Oldboy feldolgozásával, hiszen nem sokkal azután, hogy kiderült, hogy Spike Lee rendezheti a koreai film remake-jét, a Deadline már azt is tudni véli, hogy Josh Brolin lesz a film főszereplője. A 2003-as film amerikai verziójának a forgatókönyvét az a Mark Protosevich írta, aki korábban olyan filmek történetével vétette észre magát, mint a Legenda vagyok, a Thor, a Poseidon vagy A sejt. A forgatás márciusban kezdődik, amikor Brolin befejezi Ruben Fleischer új filmjének, a Gangster Squad-nak a forgatását.

Az Oldboy alig pár éves film, de máris klasszikusnak számít, így akárcsak a Szigorúan piszkos ügyeket feldolgozó A tégla esetében, tekintve az elismert rendezőt, akár még díjesélyes is lehet. Persze csak akkor, ha sikerül jól megvalósítani a 15 évig, minden magyarázat nélkül fogva tartott férfi történetét, aki miután kiszabadul úgy dönt, hogy bosszút áll fogvatartóin.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #2
    Az eredeti elegge beteg film :D (imadom...:P),de tartok tole igazad van (azaz nem is igazan tartok...amugy sem terveztem, hogy megnezzem:D)
  • ntom #1
    hát ez elég keserű hír. Az eredetinek valami hihetetlen atmoszférája van, elsősorban a koreai közeg/kultúra miatt. Gondolom sikerül majd valami jó kis megbosszulós egyenfilmet összehozni belőle.