Szekeres Viktor

A férfiakat nem érdeklik a csajos akciófilmek?

Ki hitte volna, hogy nem a férfiakat fogja jobban érdekelni az, amikor egy szép lány, jelen esetben Zoe Saldana akciózik a mozikban. Márpedig a Colombiana közönsége inkább nőkből állt.

Amerikában, akárcsak múlt héten, ismét leszerepelt az összes premierfilm - részben az Irene hurrikán okozta elővigyázatossági intézkedéseknek köszönhetően. Azonban még így is volt egy alkotás, mely a rosszak között a legjobb lett. Zoe Saldana akciófilmjéről, a Colombianáról van szó, melynek producere Luc Besson volt, s melyet idehaza szeptember 15-én mutat be a ProVideo.


A 40 millió dollárba kerülő akciófilmet 2614 moziban mutatták be pénteken és vasárnapig 10,4 millió dollár bevételre tett szert Amerikában, ami a hétvégi toplista második helyére volt elegendő a múlt héten is első A segítség (The Help) mögött, mely 14,5 millió dollárra volt jó három nap alatt. Érdekesség, s talán a bukás egyik oka is, hogy a forgalmazó Sony Pictures exit poll-felmérése alapján a film, a műfajtól szokatlan módon inkább a nőket érdekelte, hiszen a közönség 57%-a a gyengébbik nem képviselőiből került, s a fiatalokat sem érdekelte a bosszúállós sztori, hiszen a nézőknek csak 35%-a volt 25 éven aluli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #13
    "a Hanna-ban az csúnya kisfiú"

    :DDDDD. Részben egyébként egyetértek, a Ronan lány egy másodpercre sem tudta elhitetni velem, hogy születése óta gyilkológépnek nevelték, de mindegy is mert a film nálam az utóbbi évek legrosszabbja volt minden tekintetben.
    Ha viszont megnézed az ominózus jelenetet a Vas2-ben, láthatod, hogy Johansson senkit nem üt le benne, hanem a súlyát és a lendületét használja fel az ártalmatlanításra.
  • ktamas74 #12
    Erre csak most jönnek rá? Számomra Sigourney "Ripley" Weaver-en és Carrie-Ann "Trinity" Moss-on kívül más női akcióhős nem létezik.
    A többi erőltetett blődli, viccnek is rossz.
    Ez a film is csak a feministáknak vagy a leszbikusoknak való.
  • Ender Wiggin #11
    Jolie is egy vicc, de a Vasember 2-ben hollywood legpuhányabb nője (a második legpuhányabb éppen macskanőnek készül, ha egyáltalán szükség lesz rá az arcán kívül másra is), Scarlett, és a Hanna-ban az csúnya kisfiú nagyon kicsapta a biztosítékot. Igen, van olyan 60 kilós nő (mondjuk egy echte izraeli krav maga instruktor), aki le tudna csapni egy képzetlen faszit, de hogy egy egész osztag szintén képzett kommandóst vagy tudom is én kit, még ő sem, az biztos. Innentől kezdve ezeka filmek nem szórakoztatók, csak idegesítenek.
  • tatish #10
    Én akkor se nézném meg ha pasi játszotta volna a főszerepet. Sablonos történet, a végkifejletet mindenki tudja. Itt ott lövöldöznek benne, meg autósüldöznek.
  • bottika #9
    hol volt ez a sok női hős a D-napon? Hány katona vagy egész szakasz pusztult volna el, ha ezek a 40 kilós hősök nem birtak volna odavinni egy rekesz lőszert annak, aki kifogyott belőle? Cipelték volna a 40 kilós rádiófelszerelést? A lánxórót? Mások a követelmények nőknél még a rendőrségnél és a honvédségnél is.. Kicsit Piedonés, amikor mindenki elterül, csak ők maradnak állva, pedig a golyó nem válogat (még). És ha valaki el akarja hitetni bárkivel is, h ezek a "szépségek" ilyen irtózatosan nem találnak méltó ellenfélre, akkor tolják már be őket egy ringbe egy 90 kilós pasival a kedvemért. köszike.
  • Wittgen #8
    Heh, én nem azért nézek akciófilmeket, hogy hiteles és valósághű alkotásokat lássak, hanem hogy jókat szórakozzak. A képlet egyszerű: csaj(ok)+fegyverek+zúzás ezerrel, máris kikapcsolódóm arra a másfél órára és elfelejtem a való élet problémáit, legalább egy kis időre.

    Ennyi kell. Ha valósághűséget akarok, megnézek egy katonai dokufilmet vagy ilyesmit.
  • god25 #7
    Ebből a filmből már az is elég volt, h elolvastam ezt a pár sort...,.
  • ffxi #6
    Álljon meg a menet. Zoe Saldana mióta szép nő?
  • tomboy013 #5
    Szerintem konkrétan gáz amikor csajokat tesznek akció vagy más keménykedős filmekbe. Akinek jól állt a keménykedés az Sigourney Weaver az Alien filmekben, meg még talán Demi Moore-nak a G.I.Jane-ben.
  • FoodLFG #4
    Engem nem érdekelnek annyira ezek az amerikai kemény nők meg a transformerses műpicsák sem, hogy egy filmet miattuk nézzek meg.