Szekeres Viktor

Magyarország odavan az új Hupikék törpikékért

Magyarországon is megrohamozta a közönség a mozikat, s Amerikához hasonlóan itthon sem a Cowboyok és űrlények érdekelte a nézőket, hanem a Hupikék törpikék kalandjainak 3D-s verziója.

Ahogy az várható volt, a Hupikék törpikék 3D című családi film, miután Amerikát és az egész világot meghódította, itthon is nagy nézettséggel debütált. A Neil Patrick Harris és Jayma Mays főszereplésével készült alkotást 48 moziban mutatta be az Intercom és ezért cserébe 61,9 millió dollár bevételt regisztrálhatott csütörtöktől vasárnapig, ami 47 127 fizető nézőt jelent, s ez természetesen a hétvégi mozis toplista első helyére is elegendő volt.


A Hupikék törpikék 3D iránti hatalmas érdeklődést egyébként remekül jelzi, hogy a filmet többen látták itthon a nyitóhétvégéjén, mint az ugyancsak jónak számító eredménnyel debütáló tavaszi Maci Laci 3D. Így az sem elképzelhetetlen, hogy Raja Gosnell komédiája a 200 ezer nézőt is eléri. Jelenleg a film, melynek 2013-ra már készül a folytatása, 126 millió dollár amerikai, illetve 256 millió dollár Amerikán kívüli bevétellel bír, azaz az év legsikeresebb mozis produkciói közé tartozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #6
    Nem önszántamból, de megnéztem a filmet ... bozalmasan szánalmas, hogy ezt tudták kihozni belőle így 2011 derekán. Külön dícséret annak, aki kitalálta, hogy a főhős valami akármilyen cégnek a marketingese legyen, akinek az a feladata, hogy 2 nap alatt kitaláljon egy kampányt ....... érdekes, hogy ezt a film elején mennyire komolyra veszik, aztán igazából sokat nem dolgozik vele az emberünk, csak megy az agyatlanság és a logikátlan baromság ... úgy mint egy eredeti Hupikék Törpikék rajzfilmben ... de legalább azt szeretem, mert azt direkt ennyire bárgyú. De ez a film ... szánalom a köbön.
  • Darth Sith #5
    gyász.
  • Etinger #4
    Lényegében nincs más... inkább az a szomorú.
  • Landro #3
    tényleg jó film lehet, hogy 250e Ft-os belépőket vettek rá
  • winnie #2
    hú, igény van egy random gyerekfilmre. mintha a gyerekeknek lennének különösebb mozis igényei. főleg, hogy egy hónapja nem tudtak semmi őjat megnézni a moziban.
  • davidka003 #1
    Szép, hogy erre van igény.