Szekeres Viktor

Újabb klasszikus scifit dolgoznak fel

1990 egyik nagy sikere volt az Egyenesen át című túlvilággal foglalkozó film, melyet Joel Schumacher rendezett. A történetet a Sony Pictures akarja feldolgozni a Forráskód írójának részvételével.

A Heat Vision információi szerint a Sony Pictures feldolgozza az Egyenesen át (Flatliners) című scifi- és természetfölötti elemekkel tarkított thrillert, melyet Joel Schumacher rendezett annak idején. A mozikban 1990-ben bemutatott, Peter Filardi forgatókönyve alapján készült eredeti alkotás 5 orvostanhallgatóról (Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon, William Baldwin, Oliver Platt) szólt, akik halálközeli élményekhez próbálják segíteni magukat, hogy meglássák, van-e valami a túlvilágon.


A tervek szerint a Sony Pictures-nél készülő feldolgozásba az eredeti film gyártásában is résztvevő Further Films is beszáll, valamint A Kulcsfigura egyik producere, Laurence Mark. Az új Egyenesen át forgatókönyvét A lény 3, A lény 4 és a Forráskód írója, Ben Ripley fogja készíteni. A tervezett premierdátumról egyelőre nincs hír, leghamarabb 2012. őszén, de inkább 2013. tavaszán kerülhet bemutatásra a remake.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #5
    A maga idejében elég jó kis film volt ez, bár nálam nem igazán scifi kategória.
    Nagyon remélem hogy nem - manapság divatos - nyáladzós izét csinálnak belőle.
  • zetortraktor #4
    A Halálos fegyvert tervezik, várós, az eredeti nagyon jó film.
  • Garou #3
    Ez a film nekem anno nagyon ütött, 12-13 évesen láttam haveromnál, utána napokig el voltam kicsit varázsolva. Kár, hogy újramelegítik.

    Lassan ideje lenne mondjuk a Terminator 1-2, Halálos Fegyver-széria, meg Predator 1-2 reméknek is! :)
  • NEXUS6 #2
    Hát ja. Azon filózok, hogy jövőre mit remékelnek, a Casablanca-t?
  • xido #1
    Na elmennek a ..szomba már hogy ezt is!!
    Aztán milyen új ganaj trendi sztárokkal?