Szekeres Viktor

Hongkongi akciósztárt várnak a The Expendables 2-be

Ha Kína is úgy akarja, akkor a The Expendables - A feláldozhatók folytatásában Donnie Yen is szerepet kap. Ennek feltétele mindössze a kínai forgatás, melyről jelenleg is folynak a tárgyalások.

A The Expendables - A feláldozhatók második részének forgatása szeptember 19-én kezdődhet el Bulgáriában, de a Variety információi szerint egyáltalán nem biztos, hogy csak a balkáni országban forgatna Simon West rendező és csapata. Ugyanis a film producerei jelenleg egy kínai filmforgalmazóval tárgyalnak arról, hogy szálljon be a produkcióban, amit többek között kínai forgatással "hálálnának meg" a készítők, feltéve, ha egy helyi sztár is csatlakozik a film, már így is elég népes szereplőgárdájához.


A hírek szerint, ha megvalósul a kínai szerződés, akkor nem más, mint Donnie Yen szállhat be a The Expendables 2-ben, őt már meg is keresték egy szerződéstervezettel. A 48 éves hongkongi akciósztárt, számtalan filmből (Ip Man 1-2, Az igazság harcosai) ismerhetik az ázsiai produkciókért rajongók, de pár amerikai filmben (Londoni csapás, Penge 2) is feltűnt már.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Bolo Yeung jobb lenne.
  • Kojiro #1
    Donnie Yen for president!