Szekeres Viktor

2007 legsikeresebb magyar filmje 3D-ben folytatódik - hollywoodi sztárokkal

2007-ben 300 ezer néző látta Magyarországon a kritikák által eléggé lehúzott S.O.S. szerelem! című Sas Tamás-filmet. Decemberben ennek a komédiának kerül mozikba a 3D-s második része - hollywoodi sztárokkal.

Jelen állás szerint a Fórum Hungary december 15-én fogja bemutatni az S.O.S Szerelem második részét, az S.O.S. LOVE!-ot. Azonban a Sas Tamás által rendezett alkotás a nem közvetlen folytatása lesz a 2007-es filmnek, mindössze annyi kapocs lesz a két komédia között, mint amennyi az NCIS című tévésorozat két szezonja között. Az S.O.S. LOVE! különlegessége az lesz, hogy 3D-ben forgatják, és a rendező elmondása szerint ez lesz az első 3D-s romantikus vígjáték Európában.


Az 500 millió forintos költségvetésből készülő film érdekessége, hogy a magyar forgatási helyszínek mellett Hollywoodban is dolgozott a stáb egy része amerikai kollegákkal, s két ismert, amerikai színész, Billy Zane és Daryl Hannah is szerephez jut a filmben. Magyar oldalról Hujber Ferenc és Árpa Attila lesz benne a filmben, akik a Kovács Patrícia karaktere által vezetett, első részből már megismert társközvetítő cég bajkeverő munkatársait fogják alakítani. Az S.O.S. LOVE! forgatókönyvét Agnes Fernandes és Csikesz Judit jegyzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    miben játszik, hol lehet látni őt, hol láttad? a gyaloggalopp musical óta sehol nem láttam,d e ott jó volt.
  • Krinyo #6
    Hujber az egyik legnagyobb ripacs az országban. Nem mellesleg az arca akkora mint egy ipari komplexum.
  • Laza #5
    500 milliót erre a filmre?? OMG!
    Vajon kinek a pénze ez??

    "Hujber Ferenc és Árpa Attila"

    Pf, igazi 'sztárokat' is sikerült megnyerni a filmhez ... borzalom a köbön.
  • Krinyo #4
    Az összes magyar szerelmi-komédiát be kellene tiltani, összegyűjteni a dvd-ket és rituálisan a Hősök terén elégetni. Erre a sok szar filmre megy el a pénz, ahelyett hogy lenne 1-2 igényes, méretes büdzséből készülő filmünk.
  • winnie #3
    a 3d több bevételt jelenthet. amúgy meg: "Sas szerint az új technika érzékiséget visz a filmképbe. "Amikor egy nindzsacsillag kiugrik a képből, az cirkuszi mutatvány, nem tartozik a 3d lényegéhez, de hatásos. Ha viszont már beépül a filmbe, mint az 5.1-es hangzás, akkor abban segít, hogy a néző jobban a film részesévé váljon" - fejtegette."
  • COOLancs #2
    Sztem az első még a nézhetőbb magyar filmek egyike volt, de hogy mi a csáért kell 3d-ben forgatni? Ennyi erővel a Barátok Közt is mehetne 3d-ben, térhatással nézheted ahogy Magdi anyus pofázik...
  • morden #1
    Ah pont ezt kellett folytatni :( ráadásul 3D )