Szekeres Viktor

Kemény lett a Gépfegyveres prédikátor előzetese és plakátja

Gerard Butler egy megrázó drámában, a Machine Gun Preacherben tér vissza, hogy gyerekek százait mentse meg. Marc Foster filmjének története valós események alapján készült.

A Relativity Media alig pár nappal a hivatalos plakát megjelentetése után a Machine Gun Preacher előzetesével is előrukkolt. A Gerard Butler főszereplésével készült filmet az a Marc Foster rendezte, aki olyan remek filmeket tett le az asztalra, mint az Én, Pán Péter, a Maradj!, Felforgatókönyv vagy a Papírsárkányok, bár Oscar-közelbe leginkább a Szörnyek keringőjével került. Legutolsó próbálkozása már abszolút közönségfilmes volt, hiszen ő készítette A Quantum csendje című James Bond-mozit, s jelenleg Brad Pittel forgatja a World War Z-t.


A film valós történeten alapul, hőse Sam Childers lesz, akit Gerard Butler fog alakítani, de mellette olyan színészek tűnnek fel, mint Michelle Monaghan, Michael Shannon és Kathy Baker. Sam Childers a valóságban egy egykori drogkereskedő volt, aki hihetetlen átváltozáson megy keresztül és elrabolt, valamint elárvult gyerekek százait menti meg Afrikában. A Machine Gun Preacher-t Amerikában szeptember 23-án mutatják be limitált kópiaszám mellett, így csak New York és Los Angeles pár mozijában lehet megnézni az első héten. A hazai premierről nincs hír, de nagy valószínűséggel itthon csak DVD-n jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #3
    az sg.hu egy férfias oldal
  • portable #2
    az sg-n minden kemény
  • KGer #1
    1:33nál azt hittem Egres Katinka, örültem volna