Szekeres Viktor

Még mindig nagy siker Spielberg inváziós scifisorozata

A nyár egyik legnézettebb sorozata és legsikeresebb újonca a Falling Skies című inváziós scifi, mellyel Steven Spielberg ismét jó lóra tett. A jövőre folytatódó széria évadzáróját majdnem 6 millióan látták.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy jövő nyáron a második évaddal folytatódhat a Falling Skies című inváziós scifi-sorozat, melynek producerei között maga Steven Spielberg is ott van, aki az elmúlt egy-két évben elkezdett ismét a tévésorozatok iránt érdeklődni, s majd fél tucat projektben vett részt. A Falling Skies-szal, mint az már kiderült, jó lóra tett, hiszen a Robert Rodat által írt sorozat nagy sikernek bizonyult, amit remekül bizonyít az a tény is, hogy a nemrég adásba került finálét több mint 5,5 millióan látták a tévében, vagyis majdnem annyian, mint két hónapja a premiert.

A TNT, mely a Falling Skies-t sugározza egyébként is örülhet a sorozat létének, hiszen annak nézőtábora meglehetősen fiatalnak mondható, márpedig a csatornának úgy kellenek a 18-49-es korosztályba tartozó nézők, mint egy falat kenyér. A TNT eddig ugyanis leginkább az 50 éven felüli korosztályt győzte meg sorozataival, melyek között olyan szériák találhatóak meg, mint A főnök, a Trinity kórház vagy a Született detektívek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vdanee #7
    unalmas, 0 akcio, fos CG effektek, baratokkozt szintu szineszi teljesitmeny...
    mar atrakgtam magam 8 reszen hatha jobb lesz de nem... tenyleg a remeny hal meg utoljara
  • winnie #6
    a siker nem azzal egyenlő, ami egybevág az ízléseddel. egy tnt-n ne akarj scifit. a sorozat nagyon gyenge, de az írók megtalálták, hogy mi kell a csatorna közönségének.
  • endrev #5
    Nem lesz az olyan sokáig siker.. Hacsak nem változtatnak a vontatott, semmirőlsemszóló, ál-scifi jellegen.
  • Honda F1 #4
    3. részig bírtam, hátha lesz valami, de nem lett..
  • Laza #3
    Most tényleg ennyire jóó?
    Én az első részt sem tudtam végignézni, olyan gagyerasz volt ...
  • fika ferenc #2
    Dögunalom, Falling Skies?!? - inkább Falling Sleep LOL
  • yesname #1
    Láthatóan sokan vannak, akiknél a remény hal meg utoljára.