Szekeres Viktor

Karácsonyra várható a zombiapokalipszis

2012 egyik nagy durranásának ígérkezik a Brad Pitt főszereplésével készítendő World War Z, melyet ősztől hazánkban fognak forgatni. A premier sajnos még elég messze van, hiszen csak jövő karácsonytól láthatjuk a filmet.

A Paramount Pictures bejelentette, hogy 2012. december 21-ét stoppolta le a World War Z című, posztapokaliptikus filmjének premierdátumául. A meglehetősen nagyszabású produkció Max Brooks nagysikerű regénye alapján készül, mely egy sötét humorral megáldott szatíra, aminek a témája egy zombiapokalipszis és annak politikai következményei.

A regény érdekessége, hogy bár adott benne egy főszál, de alapvetően mégis egy antológia, mely pár ember interjúrészleteit tartalmazza, a riportalanyok saját emlékeikről számolnak be egy ENSZ-kutató számára. A film természetesen más megközelítéssel fog élni, bár a középpontban ugyanaz az ENSZ-alkalmazott lesz (Brad Pitt), azonban ő versenyt fog futni az idővel, hogy megakadályozza a zombijárvány terjedését, így valószínűleg a regénybéli riportalanyok visszaemlékezéseit Pitt karakterének történetébe fogják beépíteni.

A több országban forgatandó történetet készítő stáb ősztől Magyarországra fog érkezni egy időre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #5
    Nyilván nagy nyitóbevételre számítanak, ha meg a világvége érdeklődés hiányában elmarad, még mindig termelhet majd pénzt a film. :)
  • Ender Wiggin #4
    Ennél rosszabb hír, hogy Darabont nem irányítja tovább a The Walking Dead stábot...
  • tmk #3
    Pont a világvége napján :(
  • Stranger666 #2
    Boldog karácsonyt!
  • scagnetti #1
    Aki olvasta a könyvet(hazánkban is megjelent már), az szerintem egyetért abban, hogy az egyik legjobb zombis regény amit valaha papírra vetettek. Mivel maga Max Brooks is közreműködik a filmben, bízok benne hogy a hangulata meglesz.