Szekeres Viktor

Folytatódik az egyik legnézettebb scifi-sorozat

A 13-as raktár, azaz a Warehouse 13 legutóbbi epizódját Amerikában 2,5 millióan látták, s odaát mostanában nem sok scifit néztek ennyien. Igaz, Az esemény és a V 4-5 milliós táborral bírt, de májusban mindkét sorozat véget ért.

A Syfy, azaz az amerikai scifi-csatorna büszkén jelentette be tegnap, hogy megrendelték a 13-as raktár (Warehouse 13) című sorozatunk negyedik szezonját, mely akárcsak az idei, 13 epizódot fog tartalmazni - s várhatóan ezek közül egy, mint tavaly, afféle ünnepi rész lesz, mely decemberben kerül adásba. Az évad többi része 2012. nyarára várható, amikor feltehetően, akárcsak idén az Eureka és, ha folytatódik, akkor az Alphas című sorozattal párban lesz látható.


Az Amerikában 2009-ben bemutatott könnyed hangvételű, híres relikviák felkutatásáról szóló scifi-sorozat egy ideje már Magyarországon is látható, a VIASAT6 adja csütörtök esténként. Az odakint jelenleg is tartó 3. évad október harmadikán fog befejeződni egy időre, hogy decemberben ismét egy télapós-karácsonyi epizóddal térhessen vissza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bigjoe #4
    Eureka forever!!!!!!!!!!
  • Victor1103 #3
    Inkább valami új csillagkapu
  • Narxis #2
    Nem tudná stabilan tartani, legalábbis úgy emlékszem ez volt a helyzet a legutóbbi Scott Bakula Enterprise-val... de azért örülnék én is már egy Star Trek sorozatnak.

    Am. visszatérve erre, jók lettek a szinkronhangok, egyedül Mrs. Frederich hangja lehetne egy kicsit mélyebb, így nem annyira félelemkeltő mint ahogy azt tálalják a sorozatban. :p
  • dyra #1
    Jöhetne már egy újabb Star Trek. Ennyi nézőt az is hozna bármikor.