Szekeres Viktor

Jól választott rendezőt az új Kedvencek temetője

A feldolgozások terén meglehetősen tapasztalt Alexandre Aja rendezheti a Kedvencek temetője feldolgozását, már persze, ha a Paramount stúdiónak sikerül leszerződnie kiszemeltjével.

Alexandre Aja, a Tükrök, A sziklák szeme, a Piranha 3D és a Magasfeszültség rendezője készítheti el a Kedvencek temetője (Pet Sematary) feldolgozását. A már régóta előkészültben lévő film Stephen King hasonló című regénye alapján készülne, mely 1989-ben már megért egy feldolgozást, sőt, 1992-ben egy alacsonyabb rendű második részt is. (Az első epizód 57, a folytatás már csak 17 millió dollár bevételt hozott Amerikában.)


A Paramount produkciójáról az áhított rendező nevén kívül még azt lehet tudni, hogy elkészítésében részt venne Lorenzo di Bonaventura és Steven Schneider, mint producer, valamint, hogy az 1408 és a 2020: A tűz birodalma forgatókönyveiért felelő Matt Greenberg írná. Aja azért is tűnik egyébként alkalmas rendezőnek, mert egyrészt új projektjéhez, a Cobra: The Space Pirate-hez még mindig nem jött össze a költségvetés, másrészt pedig remake-ek terén már bizonyított, hiszen mind A sziklák szeme, mind a Piranha 3D sokkal jobb lett, mint az eredeti - más kérdés, hogy ezen filmek eredetije nem is volt igazán topfilmnek nevezhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #8
    "Ok, jól van ez így, mindenkinek más az érdeklődési köre és az értelmi szintje. "

    Nem ezen múlik. Hidd el, senki sem céloz arra, hogy ostoba vagy, mint a föld, mert még egy ilyen egyszerű filmet sem vagy képes felfogni. Bááár...
  • Relixo #7
    Értem én neked tetszett nekem nem. Ok, jól van ez így, mindenkinek más az érdeklődési köre és az értelmi szintje.
    De könyörgöm , ne mondjuk már egy ilyen filmre mint a piranha volt ,hogy többször nézős.... mit nézel rajta ? Egyszer elhiszem ,hogy érdekes vagy talán vicces de aztán ? Vagy te az a fajta ember vagy aki 100x is képes röhögni ugyanazon a szar poénon( pl: a piranha lerágta a csávóka farkát), ennyi elég ma már az embereknek?! Egy kis rétegnek mint te lehet, de a többség hidd el nem éri be ennyivel,és pont ezért nem többször nézős. Felejthető színészek, felejthető csajokkal (csöcsökkel) egy nagy 0.
  • Zombee #6
    Az egy dolog, hogy te mit teszel, de attól még tény: vért és csöcsöket ígértek, és vért és csöcsöket, no meg véres csöcsöket kaptunk. Hogy maga a film milyen, az egy másik kérdés. Szerintem szórakoztató, annak is szánták. Direkt Zs-nek. Többször nézős.
  • portable #5
    reméljük jó lesz
  • Relixo #4
    Kedvencek temetője jöhet :) reméljük inkább a Magasfeszültség és Sziklák szeme stílust hozza mint a borzalmasan gagyi piranha-s feelinget.

    A piranha 3D egy totális baromság volt,bugyuta történettel még idiótább karakterekkel....engem egy ilyen film csak idegesíteni tudott és úgylátom nem csak én voltam ezzel így ! :D
    Zetortraktor ha ez neked egy többször nézős film....háááát... inkább nem kommentálom. A film 2 dolgot ígért mondtad te, ha vért akarok látni 1000x jobb horrorok vannak, ha csöcsöket akarok látni akkor berakok pornot vagy veszek egy playboy-t, szóval a film ezen általad említett részei is buktak. Egyszer néztem meg, de még azt az időt is bánom hogy rászántam, szánalmas egy fos film.
  • tmk #3
    Annó ez volt az első horror film amin féltem (azóta volt még 2). Kiváncsi vagyok úrja sikerül e elérni ezt a hatást.
  • zetortraktor #2
    Vagy csak nem tudod, hogy mi a jó. Eszméletlen volt, és még konvertált 3D-ben is totális szórakozás, jó kis trash, többszörnézős.

    Nem mellesleg a film két dolgot ígért: vért meg csöcsöket. Mi nem valósult meg ebből?
  • Stranger666 #1
    hát a pirahna 3d az olyan szar volt, hogy már fájt...