Szekeres Viktor

Ilyen lesz Smallville a moziban

Ismét Man of Steel-fényképeket lehet bogarászni, hiszen újabb adag került fel a netre. Ezek továbbra is csendéleteket ábrázolnak, hisz még nem kezdődött el a forgatás, melyben Henry Cavill lesz Clark Kent.

Az elmúlt napokban természetesen folytatódott Zack Snyder Superman-rebootjának, a Man of Steel-nek az előkészítése, egyre több díszletet húznak fel a munkások az Illinois állambéli forgatási helyszínen. Ezeket fotózta le Mike Scola, rajongó, aki Facebook-oldalán mindenki számára elérhetővé tette a képeket. A felvételeken többek között látni a Kent-tanyát és az azt körülvevő területeket.

Klikk ide! Klikk ide!

Az eredetileg 2012. végére tervezett Man of Steel, mint az pár napja kiderült, csak 2013. nyarán kerül bemutatásra a mozikban, Amerikában például június 14-én, nálunk azonban valószínűleg nem lesz világpremier a film. A meglehetősen költséges filmtől a gyártó stúdió minden bizonnyal félmilliárd dollárt is meghaladó bevételt vár, hiszen a Superman visszatér esetében a 391 millió nem volt elegendő a folytatáshoz. (A bukásnak számító alkotás Amerikában 200, a világ többi részén pedig 191 millió dollár bevételt produkált.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #2
    loooooool
  • Magoo #1
    Es Laurence Fishbourne lesz Perry White. Nem vicc. Kivancsi leszek mi sul ki ebbol :D