Szekeres Viktor

Előzetest kapott az ősz legjobban várt scifije

A Lopott idő című scifi nem a látványa, hanem a története miatt került az ősz leginkább várt filmjei közé, főleg, hogy a forgatókönyvíró-rendező, Andrew Niccol korábban olyan alkotásokat írt, mint a Truman Show és a Gattaca.

A 20th Century Fox alig pár nappal azután, hogy a Comic Con-on bemutatták a rajongóknak az In Time című scifi első képsorait, a neten is elérhetővé tették a film előzetesét. Az Amerikában október 28-án bemutatásra kerülő filmet idehaza már 27-től láthatjuk Lopott idő címen. A rendező az az Andrew Niccol lesz, aki eddig három filmet készített, a Simone - Sztárcsináló 1.0 és a Fegyvernepper mellett egy igen jól sikerült scifit, a Gattacát. (S amellett, hogy az említett filmeknek a forgatókönyvét is ő szerezte, még olyan szkriptekért felelt mozis pályája során, mint a Terminál és a Truman Show.)


A Lopott idő főszereplői, mint az a plakátokról is kiderül, Justin Timberlake és Amanda Seyfried lesznek, de mellettük még Cillian Muphy, Vincent Kartheiser, Alex Pettyfer, Johnny Galecki, Olivia Wilde és Matthew Bomer is komolyabb szerepet kapott. A történetről dióhéjban annyit, hogy a film egy olyan világban játszódik, ahol az idő a fő fizetőeszköz. Benne az ember 25 év után nem öregedik tovább, azonban genetikai okok miatt ezután már csak egy évet élhet - hacsak nem vesz további éveket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jamboox #8
    Ezzel a filmmel végre Niccol is eléri a már rég kiérdemelt sikert. Hajrá!
  • NEXUS6 #7
    Jól fexik neki ez a meló, ha értitek hogy értem.
  • Laza #6
    "Justin Timberlake"

    Ő minek ide? Menjen Miki egérrel táncolni valahová :)
  • zetortraktor #5
    Hú. Egy színész éve egy filmnél többen szerepel.
  • chase #4
    Manapság már minden filmben játszik Olivia Wilde? Biztos sikerült klónozni.
  • NEXUS6 #3
    Jó sztori. Kb mint a Szlájdersz valamelyik részét csinálnák meg. De ez végül is nem negatívkodás. Csak a Végtelen határok, meg akármelyik normálisabb ilyen Sci-Fi sorozat bármelyik részéből lehetne, lehetett volna már rég akár frencsájzt csinálni. És akkor nem kéne a Sztárvársz/Sztártrek, meg Éljen gagyiságojkon rágódni már 30 éve.
  • NEGATRON #2
    A GATTACA az egyik legnagyobb legérdekesebb társadalmi scifi ,talán van olyan jó mint a Pusztitó!EGy a lényeg alig várom a filmet...
  • unrealnoise #1
    eléggé várós