Szekeres Viktor

A Hupikék törpikék még az év egyik legdrágább filmjét is leveri?

Akár még az az előzetesen elképzelhetetlennek tűnő szcenárió is előfordulhat, hogy a Hupikék törpikék 3D jobb bevétellel debütál Amerikában, mint az igen erőteljesen reklámozott Cowboyok és űrlények.

Hatalmas meglepetésre úgy tűnik, hogy az Amerikában pénteken bemutatott Hupikék törpikék 3D-nek még arra is lesz esélye, hogy a megaköltségvetésű Cowboyok és űrlényeket leverje. Az első pénteki becslések még arról szóltak, hogy Harrison Ford és Daniel Craig scifije valamivel a kékséges előtt fog kezdeni, de kiderült, hogy előbbi film éjszakai vetítéseit még a vártnál is kevesebben látogatták a tinédzserek, pedig a kései órák előadásain éppen rájuk számítanak leginkább.


Mindennek köszönhetően pedig az a ritka helyzet állt elő, hogy a box office-becslések mind a Hupikék törpikék 3D, mind a Cowboyok és űrlények startját 36,2 millió dollárra teszik, így csak holnap este fog eldőlni, hogy melyik film debütált az első helyen. Persze mindennek csak PR-haszna van, az már ugyanis ezen adatok mellett eldőlt, hogy a Sony által maximum 25-30 milliós startra belőtt családi film kellemes csalódást okozott, míg a Universal scifije elég kellemetlent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable #1
    Neil Patrick Harris meg a törpök...