Szekeres Viktor

Beijedtek a Mission: Impossible 4 készítői

A nagy Warner - Paramount farkasszemezést követően végül a Paramount pislogott először, így a Mission: Impossible 4-nek kell kitérnie a Sherlock Holmes-mozifilm második részének premierje előtt.

Ahogy az várható volt, Amerikában biztosan el fog maradni a gigászok csatája. Mint arról már korábban beszámoltunk, decemberben a 16-i hétvége filmes szempontból meglehetősen érdekesnek ígérkezett, hiszen két nagyköltségvetésű film gyártója is kinézte magának az időpontot. Egyrészről a Sherlock Holmes 2: Árnyjáték-ot (Sherlock Holmes: Game of Shadows) gyártó Warner, valamint a Mission: Impossible 4: Fantom protokoll-t (Mission: Impossible - Ghost Protocol) készítő Paramount gondolta úgy, hogy karácsony előtt még jól jön pár nap filmjüknek.

Tegnap végül a Paramount stúdió döntött úgy, hogy elege van a farkasszemezésből és átengedi a terepet a Warnernek, hadd vigye a december 15-i premierdátumot. A döntés szerint pedig a Mission: Impossible-sorozat negyedik része így december 21-én kerül a multiplexekbe, a tervezett pénteki nap helyett már szerdán. Ezzel az M:I-4 egyébként továbbra is komoly vetélytársakkal (Tintin kalandjai, A tetovált lány, The Darkest Hour) fog szembenézni, bár azok pénteken mutatkoznak be.

Azt még nem tudni, hogy a döntésnek köszönhetően módosul-e a hazai premier dátuma, melyet eredetileg december 15-re írt ki a UIP-Duna Film, de feltehetően itthon is csúszni fog a bemutató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    A kutyát nem érdekli, hogy melyik színésznek milyen a vallása, csak pár bulvárfüggő lovagol ilyesmin. Nehogy már azt csináljon, abban higgyen, amiben akar.
  • kerge30 #4
    Hát a szcientológia egyházhoz való túlzott ragaszkodása miatt totál hülyét csinál magából és a rajongók elfordultak tőle emiatt.Mostanában azonban nincs semmi zsivaj körülötte,úgyhogy egy jól sikerült filmmel visszatérhet a nagyok közé szerintem.
  • NovaTerra #3
    Miért mi volt Cruise-al?
  • kerge30 #2
    Szerintem meg nem lesz bukta.Egyrészt lecsillapodtak a kedélyek Cruise körül,másrészt a Karácsonyi időszak kiemeltnek tekinthető,harmadszor pedig igen ígéretes a film első előzetese,úgyhogy ha nem is lesz rekordokat döntögető film,de tisztességes blockbuster lesz.
  • anubys1984 #1
    Szerintem az a pár nap nem fog módosítani az eredményen így is, úgyis bukta lesz.